25 / 04 / 2024

Denizli sahte belge

Denizli sahte belge

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nde bir yapı denetim firması tarafından resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

Akaryakıtta devrim gibi bir dönem başlıyor! Sonunda beklenen oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni uygulamayla akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığın önüne geçilmesi ve sahte belge düzenlenmesine karşı harekete düğmeye bastı. İlk uygulamanın ticari araçlarda başlayacağı öğrenildi.

Satışı yapılamayan arazileri sahte belgeyle sattılar!

Ankara'da satışı mümkün olmayan meralar kamu görevliler tarafından sahte belge düzenlenerek hazine arazisine çevrildi. Birden fazla meranın sahte belgeyle satışı gerçekleşti.

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapuyla satan ve kiralayan örgüt yakalandı!

Milli Emlak’a ait arazileri sahte tapu ve sözleşmelerle kiralayıp sattıkları iddia edilen tokatçılar örgütü yakalandı. Örgüt üyelerinin, bilgi ve belge temin etmek için kamu görevlilerine rüşvet verdikleri öğrenildi.

Antalya'da tapu dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı!

Alanya'da vatandaşa ait hisseli dükkanı, sahte belge düzenleyerek tek tapu şeklinde satmaya çalıştığı öne sürülen toplam 3 kişi yakalandı.

Adana'daki arazi çetesi 'Akbaba' operasyonuyla yakalandı!

Adana'da, suç örgütü kurup çiftçilerin arazilerine el koyan, sahte belge düzenleyip gerçek sahipleri adına kredi çekenler, polisin 'Akbaba' adı verdiği operasyonla yakalandı.

Erzurum'daki usulsüz arsa satımı davası görüldü!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Aziziye Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

Erzurum usulsüz arsa satımı davası görüldü!

Aziziye ilçesindeki bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddialarıyla ilgili açılan davanın görülmesine devam edildi

Hakan Arslan: Denizli’de sahte emlakçılar var!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan yaptığı açıklamada gayrimenkul almak ve daire kiralamak isteyenlerin arttığını, buna bağlı olarak da kendini emlakçı olarak tanıtan ayakçıların türediğini söyledi.

Konut kredisi almak için sahte belge hazırlıyorlar!

Banka kredisi alabilmek için sahte belge düzenleyen kötü niyetli kişilere dikkat. Bazı yurttaşların bankalardan konut kredisi alması emlakçılar tarafından göstermelik yüksek maaşlı bordrolar düzenlendiği ortaya çıktı...

ÖİB Aydın, Denizli, Elazığ ve Erzurum arsa ihalesi için teklifler alındı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı; Aydın, Denizli, Elazığ ve Erzurum arsaların özelleştirme ihalesine katılmak üzere teklifler alındı

Milli Emlak, Denizli'de sanayi arsası satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkez'de bulunan sanayi bölgesi imar özelliğine sahip arsayı satmak üzere ihale düzenledi

Milli Emlak, Denizli'de iki arsayı 3.3 milyon TL'den satışa çıkardı!

Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bereketler ve Gümüşçay mahallelerindeki iki arsayı toplam 3 milyon 357 bin TL bedelle ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü 14:45 ve 16:15 saatlerinde yapılacak

Denizli sahte belge Haberi

Denizli sahte belge

Denizli'de bir yapı denetim firması tarafından Merkezefendi Belediyesi'nde resmi belgede sahtecilik yaptığı gerekçesiyle başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 8 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Merkezefendi Belediyesi yetkilileri tarafından İmar Müdürlüğünde 2018-2019 yıllarında usulsüzlük yapıldığını iddia edilerek savcılığa suç duyusu yapıldı. 

Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir yapı denetim firmasıyle ilgili gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. 

Yapılan inceleme sonucunda, söz konusu firmanın yetkili ve çalışanlarının iskan ruhsatı almak için belediye çalışanlarının bilgisayar oturum şifrelerini temin ederek sisteme girdiklerini, hazırladıkları sahte evraklarla ödemeleri gereken harç ve diğer bedelleri ödemeden iskan ruhsatı alıp haksız kazanç elde ettikleri incelendi.

Zanlıların bu yöntem ile belediyeyi yaklaşık 552 bin lira zarara uğrattıkları ortaya çıktı. 

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Yapı...