20 / 04 / 2024

denizli toki afet evleri

denizli toki afet evleri

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi! İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor! 

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi... İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor...

TOKİ, afet bölgelerine 38 binden fazla konut inşa ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) afet bölgelerinde  4 bin 120 köy evi, 269 iş yeri, 25 okul, 18 cami, 2 yurt/pansiyon ve 1737 ahır inşa ediyor.

TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor!

Sel ve yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde meydana  çıkan hasarlar ortadan kaldırılıyor. Çalışmalar dahilinde TOKİ afet bölgelerinde konut inşasına başlıyor. 

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Denizli TOKİ 2019 kura çekilişi 11 Nisan'da!

TOKİ Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi 11 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli TOKİ kura sonucu kazananlar listesi!

Denizli TOKİ kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle sona erdi.

Denizli TOKİ 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi 118 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

Denizli'de TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelerin sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

154 konutluk Denizli Karahayıt Toplu Konut Uygulaması projesinde daireler satışa çıkıyor. Peki, Denizli TOKİ Karahayıt son başvuru ne zaman?

Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri!

154 konutluk Denizli Karahayıt projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Denizli Karahayıt Toki başvuru tarihleri...

Denizli TOKİ Karahayıt 3+1 konut kura sonucu!

TOKİ Denizli Karahayıt'ta yer alan 42 adet konut için kura çekilişi bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapıldı. İşte Denizli TOKİ Karahayıt 3+1 konut kura sonucu...

TOKİ Denizli Karahayıt kura sonuçları tam liste!

TOKİ Denizli Karahayıt kura sonuçları tam liste olarak açıklandı. 3+1 dairelerin bugün kurayla satışa çıkarıldığı projede 96 ay veya 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekiliş sonuçları!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Toplamda 258 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 8 bin 534 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

denizli toki afet evleri Haberi

denizli toki afet evleri


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Basmacı önergesinde "Denizli İli Babadağ İlçesi Gündoğdu Mahallesi'nden heyelan sebebi ile bazı aileler Denizli Üçler bölgesinde bulunan TOKİ Afet Konutlarına taşınmak zorunda bırakılmışlardır. Bir taraftan Babadağ'dan Denizli'ye taşınmışlar diğer yandan ise TOKİ Afet Konutlarına taşınan aileler en az 85 bin TL borçlandırılarak zor durumda bırakılmışlardır. Ayrıca ilgili alan Afet İşleri Genel Müdürülüğü tarafından 06/02/2007 tarih ve 11684 sayılı karar ile "Afete maruz bölge" ilan edilmiştir." diyerek 4 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1. Afet bölgesi ilan edilen alanda boşaltılan ev ve işyerleri için devlet bugüne kadar niçin istimlak bedeli ödememiştir?


2. 4123 sayılı "Tabii Afet Nedeniyle...