13 / 12 / 2025

Denizli Üçgen Çarşısı yıkım

Denizli Üçgen Çarşısı yıkım

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

800 yıllık Kaleiçi Çarşısı yeniden canlandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nın yeniden canlandırılarak ekonomiye ve turizme daha fazla katkı sağlaması için düzenleme projesine başlandı. 

Denizli Üçgen Çarşısı yıkılıyor!

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Afyon Kasaplar Çarşısı'nın çevresi değişecek!

Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısın da gelinen son aşamayı Afyonkarahisarlılar'la paylaşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,; “Esnaflarla toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yaptık." dedi.

İzmir Gıda Çarşısı'nın yolları onarılmayı bekliyor!

Yenişehir Gıda Çarşısı’nda yapılan yağmur ve atık suyu şebeke çalışmaları sırasında bozulan yollar kaderine terk edildi. Asfalt bekleyen yollardaki toz, esnafın kabusu oldu.

Antalya Sobacılar Çarşısı cazibe merkezi haline gelecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sobacılar Çarşısı'ndaki 6 dükkan ve 1 kafetaryayı, bedelsiz olarak Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) 10 yıllığına verdi.

Mısır Çarşısı'nın restorasyonunda 10 metrekarelik duvar yıkıldı!

İstanbul’daki tarihi Mısır Çarşısı, 2011 yılında İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararı ile restore edilmeye başlandı.Tarihi çarşının tarihi duvarının yaklaşık 10 metrekarelik kısmı yıkılarak büfenin daha önce kapalı olan kısmı açık hale getirildi.

Van Erciş'e Peynirciler Çarşısı yapılıyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, Peynirciler Çarşısı'nın yapımına başladı. Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, ilçenin ekonomisini canlandırmak için daha önce modern Kasaplar Çarşısı inşa edildiği hatırlatıldı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı yenilenecek mi?

İzmir'de Kemeraltı Çarşısı'nı cazibe merkezi haline getirmek için bu güne kadar yüzlerce proje geliştirildi. Ancak yürümeyi engelleyen işporta tezgahları çarşının 'tarihi' kimliğine zarar verirken bunlara bir de altyapı eksikliği eklendi. Bu eksiklikler bölge esnafının tepkisine yol açtı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı'nda ruhsatlı işyeri sayısı 8 bin 500'e düştü!

İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda, Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği verilerine göre son 6 yıl içinde ruhsatlı iş yeri sayısı 16 bin 700'den 8 bin 500'e düştü.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nin 1. etabı başladı!

Tokat’ta 30 milyon TL’ye mal olacak olan Meydan Çarşısı projesinin 1. etap çalışmaları başlatıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1. etabı olarak ana cadde üzerindeki iş yerlerinin taşınacak.

Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi’nde konut, ofis, cadde mağazaları ve kolej şeklinde 4 farklı fonksiyonu içeren Folkart Time projesinde, yüzde 50 satış başarısı yakalandı

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

İzmir Karşıyaka Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar," Karşıyaka Çarşısı'nı çok önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projemiz hazır, sadece biraz zamana ihtiyacımız” dedi.

Denizli Üçgen Çarşısı yıkım Haberi

Denizli Üçgen Çarşısı yıkım

Denizli'de 1980'li yıllarda yapıldıktan sonra bir türlü istenilen verim alınamayan, 650 işyerine sahip Üçgen Çarşısı'nda yıkım başlıyor. 

Büyük bir kısmı atıl durumda olan 30 bin metrekare alan üzerindeki işyerleri bulunan hak sahiplerinin de bir an önce yıkılmasını istediği Üçgen Çarşısı'na ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Üçgen Çarşısı'nın yıkımını inceleyen Başkan Zolan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yıllar önce vatandaşların kendi imkanı ile yapılan ve birçok hayaller kurulan çarşıda bir türlü istenilen hedefe ulaşılamadığını belirtti. Zolan, "Maalesef vatandaşlarımız yatırmış oldukları paranın bırakın birkaç lirasını geri almayı ortak gider adı altında birçok olumsuzluklarla artı giderler ödemek durumunda kalmış" dedi.


Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "İnsanlar buraya yatırım yaptığına bin pişman olmuş durumda. Biz de buna göz yumup geçemezdik....