19 / 04 / 2024

Dentur Avrasya aksa

Dentur Avrasya aksa

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Aksa, Dentur Avrasya’nın enerji ihtiyacını karşılayacak!

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek.

Üsküdar - Beşiktaş arası 4 dakika olacak!

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi seyahat ediyor. Denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için Dentur Avrasya, 14 adet yeni gemi yapıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi Avrasya Araştırma Merkezi Roma'da açıldı!

İtalya'nın La Sapienza Üniversitesi ile Bahçeşehir Üniversitesi'nin (BAÜ) işbirliğinde Roma'da "BAÜ Avrasya Araştırmalar Merkezi"nin açılması dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

Bahçeşehir Üniversitesi Roma'ya Avrasya Araştırma Merkezi açıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Sapienza Üniversitesi CEMAS işbirliği ile Roma'da BAU Avrasya Araştırmaları Merkezi açıyor...

Avrasya GYO Metrocity İşmerkezi'ndeki ofisini kiraya verdi!

Avrasya GYO Metrocity İşmerkezi'ndeki ofisini aylık 6 bin TL + KDV bedelle Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Onduline Avrasya, çatı kaplama malzemesi Andromeda’yı tanıttı!

Fransız Onduline Group’un Türkiye’deki iştiraki Onduline Avrasya, tüm dünyada pazarlanmak üzere çatı kaplama malzemesi Andromeda’yı geliştirdi.

Avrasya GYO'nun sorumluluk beyanı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ, sorumluluk beyanını yayınladı...

Avrasya GYO 2012 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2012 yılına ait faaliyet raporunu yayınladı...

Avrasya GYO'nun finansal tablo dipnot açıklamaları!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal tablo dipnot açıklamalarını yayınladı...

Avrasya GYO'nun nakit akım ve özsermaye değişim tablosu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, nakit akım tablosu ve özsermaye değişim tablosunu yayınladı...

Avrasya GYO bilanço ve gelir tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bilanço ve gelir tablosunu yayınladı..

Avrasya GYO Metrocity ofisini 10.8 milyona Şeker Faktoring'in!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Metrocity 7. kattaki 169 numaralı gayrimenkulünü Şeker Faktoring'e 10 milyon 850 bin 860 TL'ye sattı...

Avrasya Tüneli inşaatı fore kazık çalışmaları başladı!

Avrupa ile Asya'yı boğaz altından bağlayacak Avrasya Tüneli inşaatı fore kazık çalışmaları başladı. Projenin fore kazık işlerini yürüten Kasktaş (ENKA) firması ne aşamada olduklarını Emlak Kulisi'ne anlattı.

Dentur Avrasya aksa Haberi

Dentur Avrasya aksa

Kesintisiz enerjinin adresi Aksa Jeneratör, Dentur Avrasya’nın yeni yolcu gemilerinin enerji ihtiyacını karşılayacak. Modern tasarımı ve engelli dostu gemileriyle konforlu yolculuk sunan Dentur Avrasya, sessiz ve emisyon oranı çok düşük çevreci Aksa Jeneratörler ile seyahat edecek. Aksa Jeneratör, İstanbul Boğazı’nda çalışmak üzere inşa edilen yeni yolcu gemilerinin jeneratör sistemlerini sağlamak için Dentur Avrasya ile anlaşma imzaladı. Denizcilik alanındaki bilgi birikimi ve uzmanlığıyla Kadıköy-Eminönü hattındaki şehir hatları vapurları ve Türkiye’nin ilk elektrik tahrikli motor yatı olan Lion Spirit’e enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör, enerji desteğini Dentur Avrasya gemilerine de sağlayacak.Dentur Avrasya’nın 37 metre boyundaki double ended tipi gemilerde bulunan Aksa Servis ve Emercensi jeneratörler, düşük yakıt tüketimiyle tasarruf sağlıyor. John Deere Marin motorların Türkiye Distribütörü olan Aksa Jeneratör, satış sonrası...