28 / 03 / 2024

Deri-İş Sendikası yeni genel merkez binası

Deri-İş Sendikası yeni genel merkez binası

DERİ-İŞ Sendikası yeni genel merkez binasının açılışını önceki gün yaptı. Tuzla Aydınlı Mahallesindeki yeni Genel Merkez ve Şube binasının açılışını yapan Deri-İş’in düzenlediği törene sendikacılar, siyasi partilerin temsilcileri de katıldı...

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Hotiç yeni sezon ürünlerini ikinci ürüne yüzde 20 indirimle keşfedin! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Gerçek deri ve doğal malzemelerin kalitesini hissettiren ayakkabı ve aksesuar markası Hotiç 80 yıllık köklü geçmişinin getirdiği deneyimle birbirinden şık yeni sezon ürünlerini satışa çıkardı. İşte Hotiç yeni sezon ürünlerinin fiyat listesi

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

İnci Deri 13 yeni mağaza açacak!

İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, önümüzdeki dört yıl içinde yurt dışında 13 mağaza açacaklarını söylüyor.

İNTES Başkanı Celal Koloğlu'ndan yeni kabine açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yeni kabineye ilişkin açıklama yaptı. 

İnci Deri'nin hedefi 140 mağazaya ulaşmak!

İNCİ Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş 2017'de 100'üncü yılını kutlayacak olan markalarının yeni hedeflerini anlattı. Kızıltaş, "2016 için İnci Deri'nin büyüme hedefi yüzde 30. Önümüzdeki yıl 140 mağazaya ulaşacağız" dedi.

Liman-İş Sendikası, İzmir Limanı'na dava açtı!

Liman - İş Sendikası, İzmir Limanı'yla ilgili hazırlanan yeni imar planına karşı dava açtı. Yeni plan limanın ikiye bölünerek satılmasını içeriyor.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Birlik Deri Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Durak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, Atilla Sokak'ta açıldı.

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

İnterfiks Yapı Kimyasalları, 2015 yılında yeni tesisine taşınacak!

İnşaat sektörüne yapı kimyasalları üreten İnterfiks, 2015'in ikinci yarısında yeni tesisini faaliyete geçirecek. Tuzla Deri OSB'de kurulacak yeni tesiste farklı ürünlerin imalatına yoğunlaşacakları bilgisini verildi..

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor!

Beykoz Deri Kundura’nın şirin sokakları yenileniyor. Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışma ile yeni bir çehreye kavuşuyor.

Deri-İş Sendikası yeni genel merkez binası Haberi

Deri-İş Sendikası yeni genel merkez binası

Açılışta konuşan Deri-İş Genel Başkanı Musa Servi, Deri-İş’in 1948 yılından beri mücadelelerle dolu bir geçmişe sahip olduğunu, anlayışlarının hep mücadeleden yana olduğunu kaydetti.


Bugünlerde sendikal bürokrasi nedeniyle işçi mücadelelerinin gerilediğine dikkat çeken Servi, Türk-İş’i arka bahçe olmaktan vazgeçmeye çağırdı. Örgütlenmenin zor olduğu bir dönemde Deri-İş’in Türkiye genelinde örgütlenme seferberliği başlattığını ifade eden Servi, işçilerin insanca çalışma koşullarına kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi.


Servi, Deri-İş’in sadece sosyal haklar değil tüm ülkedeki sorunlara duyarlı bir sendika olduğunu, anti demokratik tüm yasalara karşı mücadeleyi büyüteceklerini vurguladı.


200 güne yakındır direnişte olan Ermenigildo Zegna işçisi Hüseyin Gümüş ise işçilerin örgütlenme önündeki engellerin kaldırılması için daha fazla mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.


Evrensel...