23 / 04 / 2024

Deri-İş Sendikası

Deri-İş Sendikası

DERİ-İŞ Sendikası yeni genel merkez binasının açılışını önceki gün yaptı. Tuzla Aydınlı Mahallesindeki yeni Genel Merkez ve Şube binasının açılışını yapan Deri-İş’in düzenlediği törene sendikacılar, siyasi partilerin temsilcileri de katıldı...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Deri sektörünün devi iflas bayrağını çekti

Deri sektörünün önemli firmalarından biri olan Matraş için açılan iflas davaları sonuçlandı ve Türkiye'nin öncü şirketlerinden biri olan Matraş bir kaç yıl önce girdiği ekonomik krizden iflasla çıktı.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kulabaş tarafından kuruldu.

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Deri-İş Sendikası Haberi

Deri-İş Sendikası

Açılışta konuşan Deri-İş Genel Başkanı Musa Servi, Deri-İş’in 1948 yılından beri mücadelelerle dolu bir geçmişe sahip olduğunu, anlayışlarının hep mücadeleden yana olduğunu kaydetti.


Bugünlerde sendikal bürokrasi nedeniyle işçi mücadelelerinin gerilediğine dikkat çeken Servi, Türk-İş’i arka bahçe olmaktan vazgeçmeye çağırdı. Örgütlenmenin zor olduğu bir dönemde Deri-İş’in Türkiye genelinde örgütlenme seferberliği başlattığını ifade eden Servi, işçilerin insanca çalışma koşullarına kavuşması için mücadele edeceklerini söyledi.


Servi, Deri-İş’in sadece sosyal haklar değil tüm ülkedeki sorunlara duyarlı bir sendika olduğunu, anti demokratik tüm yasalara karşı mücadeleyi büyüteceklerini vurguladı.


200 güne yakındır direnişte olan Ermenigildo Zegna işçisi Hüseyin Gümüş ise işçilerin örgütlenme önündeki engellerin kaldırılması için daha fazla mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.


Evrensel...