05 / 05 / 2024

Derin Doğal iletişim

Derin Doğal iletişim

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Deprem veya herhangi bir doğal afette hayat kurtaran mobil uygulamalar! Herkesin cebinde olmalı, üstelik ücretsiz!

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından iletişim önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ancak herhangi bir doğal afet sırasında internet olmasa da cep telefonlarımıza indireceğimiz bazı uygulamalar ile sevdiklerimize ulaşmak mümkün.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim!

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanların yer aldığı projede inşaat çalışmalarının yıl sonuna doğru başlaması öngörülüyor.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

Derin Doğal iletişim Haberi

Derin Doğal iletişim

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...