26 / 04 / 2024

derinçay nerede

derinçay nerede

Güvenli Gıda Derneği Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Sadadettin Karaarslan, İl Genel Meclisi Üyesi Burçin Solmaz'ın Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çektiği açıklamalar üzerine bir değerlendirme yaptı.

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

En uygun derin dondurucu nerede? Arçelik derin dondurucular ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

En uygun derin dondurucu nerede alınır? Arçelik’te derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de derin dondurucu denilince akla ilk gelen isim olan Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çok satan çay makineleri en ucuza nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen çay makinelerinin en ucuza nerede satıldığına baktık. İşte özellikleri ve fiyatları... 

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

EÜAŞ'a ait 5 hidroelektrik santrali için özelleştirme ihalesi!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait olan Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne hidroelektrik santralleri özelleştiriliyor.

ÖİB, 5 hidroelektrik santralini özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş. Anamur, Bozyazı, Mut-Derinçay, Silifke ve Zeyne Hidroelektrik Santralleri'nin işletme hakkını devrediyor. Özelleştirme ihalesi 24 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

derinçay nerede Haberi

derinçay nerede


Ziraat Odası Meclis Kurulu  ve  Organik Tarım ve Güvenli Gıda Derneği Başkanı  Yüksek Ziraat Mühendisi Sadadettin Karaarslan, İl Genel Meclisi Üyesi  Burçin  Solmaz'ın Derinçay'da yaşanan kirliliğe dikkat çektiği açıklamalar üzerine bir değerlendirme yaptı.


Derinçay'ın kirliliği konusuna geçte olsa el atılmak istenmesinin bu bölgede özellikle tarımdan ekmeğini kazanan çiftçileri son derece memnun edeceğini ve Çorum halkının son derece yararına olacağını belirten Karaarslan, bu vesile ile başta Derinçay'ın geçmişi olmak üzere kirlenme sebepleri ve kirliliğin önlenmesi konusunda yapılması gerekenler ve araştırmalara yardımcı olmak üzere bir dizi yorumlarda bulundu.


Karaarslan, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Bilindiği üzere Derinçay su toplama havzası Sarmaşa Köyü'nden başlamak üzere Çorum civarında ki sanayi ve tarım havzalarını geçer Çorum'un bütün sularını toplayarak Cemilbey önünde Alaca Çayı ile birleşir...