19 / 04 / 2024

Dervişoğlu New Life Konutlarında 2+1 daireler 215- 230 bin TL

Dervişoğlu New Life Konutlarında 2+1 daireler 215- 230 bin TL

New Life projesi Çekmeköy'de Dervişoğlu inşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

New York'taki 18E59th Street Residences'ı Tabanlıoğlu tasarlayacak!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz bugünkü yazısında Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Murat Tabanlıoğlu ve Madison Equities'in sahibi Robert Gladstone ile yaptığı konuşmayı ele aldı. İşte o yazı...

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM AR Future Awards’da zirveye çıktı!

Tabanlıoğlu, Mimarlık New York’ta gerçekleştirilecek olan 118E59th Street Residences projesi ile ‘Konut’ kategorisinde ve BAKSI, Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesiyle de ‘Sivil ve Kamu Binası’ kategorisinde büyük ödülleri kazandı.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Proje İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Murat Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 18 Mart 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı 'nda kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Dervişoğlu İnşaat ve Autoban Mimarlık kentsel dönüşümde yeni ekol oluşturacak!

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

Kozzy Life Kozyatağı projesi teslimleri başladı!

Dervişoğlu İnşaat, Kozzy Life projesinin anahtarlarını teslim etmeye başladı.Erol Dervişoğlu, Autoban Mimarlık imzasını taşıyan Çınarlı Palas projesinin de yapımını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Dervişoğlu İnşaat Autoban Mimarlıkla proje geliştiricek!

İnşaat sektöründe yarım asra yaklaşan faaliyetleri ile sektöründe güvenin ve kalitenin adresi haline gelen Dervişoğlu İnşaat, projelerinin tasarımları için Türkiye'nin önemli mimari şirketlerinden Autoban Mimarlık ile birlikte yol alıyor.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe'ye kadar duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepeli muhtarlarla bir araya gelerek, “Salim Dervişoğlu Caddesi Kartepe’ye kadar duble yol olacak” dedi.

Kocaeli'de Salim Dervişoğlu yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yol bakım çalışması yapıyor. Goodyear Kavşağı’ndaki çalışmalar nedeniyle sıkışan trafiğe alternatif bir kaçış güzergahı oluşturuluyor.

Dervişoğlu New Life Konutlarında 2+1 daireler 215- 230 bin TL Haberi

Dervişoğlu New Life Konutlarında 2+1 daireler 215- 230 bin TL

7 bin 600 metrekare arsa alanında Dervişoğlu İnşaat tarafından inşa edilen New Life projesi Çekmeköy'de yer alıyor. 96 konutun yer aldığı proje yüzde 90 doluluk oranına sahip.2 bloktan oluşan projede 1+, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.


New Life Evleri'nin metrekare ve fiyatları şöyle;

76 ve 100 metrekare 1+1 daireler 150 bin TL ile 160 bin TL

100 ve 105 metrekare 2+1 daireler 215 bin TL ile 230 bin TL

136 metrekare 3+1 daireler 330 bin TL'den satılıyor.


Banka kredili ödemelerin yapılabildiği projede daireler hemen teslim edilebiliyor. 


Çekmeköy New Life Evleri'nin ortak alanlarında basketbol sahası, olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, spor alanları, 5 bin metrekare alanı bulunan alışveriş merkezi, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.



0216 484 58 00


http://www.dervisogluinsaat.com/tasdelen.html


Gizem...