23 / 04 / 2024

dev park zeytinburnu

dev park zeytinburnu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 500 bin metrekarelik dev park projesinden sonra Zeytinburnu Belediyesi de özellikle deniz kenarındaki lüks projelerden edilecek yüksek emlak vergisi geliriyle ilçe merkezine 177 dönümlük dev park yapacak...

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'da inşa edilen Selenium Park Zeytinburnu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 5 adet konut yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park Zeytinburnu fiyat  haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park Zeytinburnu ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Zeytinburnu kadastral park alanına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 2940 ada içindeki kadastral park alanının bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

İstanbul'un dev şehir parkı 2018'de tamamlanacak!

İstanbul'a dev şehir parkı müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parkın 2018'de tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Başakşehir Kayapark'ın detayları belli oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda yapılacak Kayapark'ın birinci etap ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. İşte dev parkın detayları...

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

dev park zeytinburnu Haberi

dev park zeytinburnu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 500 bin metrekarelik dev park projesinden sonra Zeytinburnu Belediyesi de özellikle deniz kenarındaki lüks projelerden edilecek yüksek emlak vergisi geliriyle ilçe merkezine 177 dönümlük dev park yapacak. Park askeri lojman bölgesinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin planladığı 500 bin metrekarelik dev kent parkının Bakırköy ve Zeytinburnu bölgesindeki emlak fiyatlarını yaklaşık yüzde 30 artırması, ilçe belediyelerini de yeşil alan yaratma adına harekete geçirdi. Zeytinburnu Belediyesi de zenginin mallarını alıp fakirlere dağıtan halk kahramanı 'Robin Hood' formülüyle dev park yapacak. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçenin tam merkezinde bulunan 177 dönümlük askeri lojmanları belediyenin kendi imkânlarıyla Hazine'nin kendilerine göstereceği alanda lüks konutlar inşa ederek taşıyıp burayı bölgeye değer yaratacak büyük bir parka çevireceklerini söyledi.

Aydın, bu operasyon için ihtiyaç duyacakları 200...