19 / 04 / 2024

devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller sıralama

devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller sıralama

Kocaeli, geçen yıl ülke genelinde devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller arasında İstanbul ve Ankara'nın ardından 3'üncü sırada yer alırken, bütçeden en fazla harcayan iller sıralamasında ise 9'uncu oldu.

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TÜİK açıkladı! En çok kazandıran yatırım aracı ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklama kapsamında, yatırımcısına en fazla reel getiri sağlayan yatırım aracı; aylık bazda altın, yıllık bazda ise borsa olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına dair finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını yayımladı. Peki geçen ay en çok hangi yatırım kazandırdı? İşte detaylar...

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Toprağına bunu eken çiftçi çuval çuval parayı kasasına koyup rahatına bakıyor

Çiftçiler şu anda en çok hangi ürünlerin para ettiğini merak ediyor. İşte toprağına eken çiftçilerin paraya para demedikleri bir ürün daha.

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Aile Bakanlığı müjdeleri kadar sevindirecek. Ev hanımlarına 1000 TL müjdesi

Seçimlerin geçmesinin ardından hükümet cephesinden seçim vaatleri konusunda harekete geçilmeye başlandı. Ev hanımlarına en az Aİle Bakanlığı ödemeleri kadar sevindirecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Altın ve dolar rolleri değiştirdi! Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran dolar oldu!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve borsa kaybettirirken dolar yatırımcısına kazandırdı. Seçim sonrasında gram altın 1,246 liraya gerilerken dolar yüzde 1,04  değer kazanarak 19,79 TL oldu. 

devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller sıralama Haberi

devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller sıralama


Kocaeli, geçen yıl ülke genelinde devletin kasasına en fazla gelir sağlayan iller arasında İstanbul ve Ankara'nın ardından 3'üncü sırada yer alırken, bütçeden en fazla harcayan iller sıralamasında ise 9'uncu oldu.


Kocaeli devletten bir aldıysa karşılığını 12 olarak geri verdi. Sanayi kenti Kocaeli, geçen yıl devletin kasasına 41 milyar 443 milyon 276 bin lira aktarırken, bütçeden 3 milyar 540 milyon 172 bin lira aldı.


AA'nın haberine göre, Geçen yıl devletin kasasına 41 milyar 443 milyon 276 bin lira aktaran Kocaeli, bu tutarın 40 milyar 595 milyon 346 bin lirasını vergi gelirlerinden elde etti.


Söz konusu rakamlara göre, devletin kente yaptığı her 1 liralık harcama, 11,7 lira olarak geri dönerken, bütçeden 3 milyar 540 milyon 172 bin lira alan Kocaeli, Türkiye genelinde toplanan merkezi...