25 / 04 / 2024

Devredilen gayrimenkulün geri alımı

Devredilen gayrimenkulün geri alımı

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sahibi olduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü annemin adına yaptım. Bu yeri annemden geri almak istiyorum. Kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı?' sorusunu yanıtladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay geri satış işlemleri!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, pay geri satışı hakkında açıklama yaptı. Şirket, 28 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemlerine ilişkin bilgileri yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul paylarını geri aldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, 20 Mayıs 2020 tarihinde yapılan pay geri satış işlemiyle ilgili açıklama yaptı.

Akiş GYO paylarını geri aldı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Ağustos 2018 tarihli payların geri alımına ilişkin 20 Mart 2020 tarihinde yapılan işlemleri yayınladı...

Akfen GYO paylarını geri aldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platforumu'nda (KAP) şirket paylarının geri alım programı hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO borsada kendi paylarını geri alıyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borsada işlem gören kendi paylarını geri alıyor.

Metal Gayrimenkul'ün sermaye artırımı iptal edildi!

Metal Gayrimenkul'ün yüzde 100 bedelli sermaye artırımının geri çekilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı...

Metal Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımı iptal edildi!

SPK, Metal Gayrimenkul'un yüzde yüz oranında bedelli sermaye artırımının geri çekilmesi talebine olumlu yanıt verdi. Metal Gayrimenkul'ün (METAL) yüzde yüz oranındaki bedelli sermaye artırımı iptal edildi. 

Alarko GYO borsada kendi paylarını geri alıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borsada işlem gören kendi paylarının geri alımı için Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çelik, Genel Müdür Harun Hanne Moreno ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol'u yetkilendirdi...

Alarko GYO borsada kendi paylarını geri alacak!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin borsada işlem gören paylarının geri alımı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO şirket paylarını geri alacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kendi paylarının geri alımının gerçekleştirilmesine  ve geri alım için ayrılacak fonun 30 milyon TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Yeni Gimat GYO şirket paylarının geri alacak!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kendi paylarının geri alımının gerçekleştirilmesine  ve geri alım için ayrılacak fonun en fazla 20 milyon TL olarak belirlenmesine karar verdi.

İstanbul’da konut yatırımının geri dönüşü dünya şehirleriyle aynı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’da konut yatırımının geri dönüş süresi 21 yıl. İstanbul, geri dönüş süresinde Madrid, Kopenhag ve Brüksel ile aynı seviyede.

İstanbul’da 3+1 konutların geri dönüşü en az 21, en çok 32 yıl!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’un ilçe bazında değerlemesine bakıldığında, 2+1 konutların geri dönüş sürelerinin 19 ila 31 yıl, 3+1 konutların geri dönüş sürelerinin ise 21 ila 32 yıl arasında olduğu belirleniyor.

Devredilen gayrimenkulün geri alımı Haberi

Devredilen gayrimenkulün geri alımı

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '1998’de sahibi bulunduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü 2002’de annemin adına yaptım. Şimdilerde de artık durumum iyi ve bu yeri annemden geri almak istiyorum. Annem yönünden bir problem yok ama kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

1998’de sahibi bulunduğum arsaya bina yaptım. Sonra gençlik nedeniyle ihtiyatlı davranmak istedim ve gayrimenkulü 2002’de annemin adına yaptım. Şimdilerde de artık durumum iyi ve bu yeri annemden geri almak istiyorum. Annem yönünden bir problem yok ama kardeşlerimden bazıları itiraz ediyor. Buna hakları var mı? ● S.O.

★ ★ ★ ★ ★

Okuyucumun bakması gereken yer tapu kayıtları. Bugün söz konusu gayrimenkulün...