28 / 03 / 2024

devremülk cayma ihtarname örneği

devremülk cayma ihtarname örneği

Devremülk cayma hakkı sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yada tesis görüldükten sonra 7 gün içerisinde kullanılabiliyor. Devremülk cayma hakkı ihtarname örneğini haberimizde inceleyebilirsiniz...

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Devremülk alımında dikkat edilmesi gerekenler!

Tercihinizi yazlık yerine devremülk almaktan yana kullanabilirsiniz. Ancak devremülk alımında dikkat etmeniz gereken hususlar olduğunu unutmayın. İşte devremülk alımında önemli noktalar....

Devremülk dolandırıcılığına dikkat!

6 yıl önce Kuşadası'ndan devremülk satın alan ve bu süreçte taksit ödemelerini gerçekleştiren Naime Kahriman, ödemelerin bitmesi sonucunda tapusunu almak istemesiyle gerçekle yüzleşti.

Dalaman Club Onat Garden'da ömür boyu tapulu devremülk!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayata geçen Club Onat Garden Tatil Köyü'nde ömür boyu tapulu devremülk sahibi olunabiliyor. Projede 80 metrekarelik toplam 132 daire yer bulunuyor.

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Laguna Thermal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi Çaygören Köyü'nde inşa edilen Laguna Thermal Tatil Köyü'nde 36 dairelik devremülk daireler yer alacak. Proje 102 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Devremülk dolandırıcılarına dikkat!

Hediye tatil vaadiyle devremülk satmaya çalışanlar tüketiciyi çileden çıkardı. TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu “Ben bile ümitlendim. Bunların ağına takılan kurtulamıyor” dedi.

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Körfez GYO Güre Tesisi'nde 10 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir Edremit ilçesi, Güre Köyü, Ilıca mevkiinde hayata geçen Güre Tesisi'nde toplam 301 daire inşa edilecek. Tesiste yer alan daireler devremülk sisteminde satışa sunulacak.

devremülk cayma ihtarname örneği Haberi

devremülk cayma ihtarname örneği


Devremülk cayma hakkı ihtarname!


Devremülk cayma hakkı sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde kullanılabiliyor. Ancak söz konusu devremülk kapıdan satış yoluyla yani görülmeden alındıysa alıcı tesisi yerinde gördükten sonra 7 gün içerisinde cayma hakkını kullanabiliyor. Ancak yetkili firmanın bu cayma hakkınıza engel olması halinmde ise firmaya bir ihtarname gönderme hakkınız bulunuyor. Örnek devremülk cayma hakkı ihtarname sini aşağıda inceleyebilirsiniz.


Devremülk cayma hakkı ihtarname örneği!


İHTARNAMEDİR


KEŞİDECİ : 

VEKİLİ : Av. ...

MUHATAP : 



Sayın Muhatap,

Tarafınızla, …… tarihinde şirketinizin ……’daki tanıtım ofisinde ……. Tatil Köyü ……. kapsayan .. yıllık devre tatil sözleşmesi imzalamıştık.


Tatil köyüne ait yukarıda özellikleri belirtilen konutun kiralanması konusundaki bu sözleşme uyarınca, toplamda …. YTL olan kira bedeli için kredi kartımdan …. YTL nakit çekilmiş, her biri …. YTL olan … adet senet ve...