18 / 04 / 2024

dicle üniversitesi rektöründen hevsel bahçeleri açıklaması

dicle üniversitesi rektöründen hevsel bahçeleri açıklaması

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Hevsel Bahçeleri'nin kendileri için çok önem arz ettiğini belirterek, "Biz yönetim olarak bırakın ağaç yok etmeyi, nasıl ağaç dikeriz düşüncesindeyiz." dedi...

'Rektörlük lojmanı' diye lüks villa kiraladı! Kirasını üniversite ödedi! Rektör tahliye kararına rağmen evi boşaltmıyor

2024 yılında kira sözleşmesi sona ermesine rağmen İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Rektör Mustafa Berktaş villayı boşaltmadı.

Dicle Üniversitesi lise mezunu personel alımı yapıyor! İşte aranan şartlar ve kontenjanlar!

Dicle Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen şartlar ve kontenjanlar!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi, 194 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Bir üründen müjde geldi! Çok yüksek rekolte olacak

Türkiye'de üretilen bir üründen çok güzel haber geldi. Büyük bir rekolte beklenen ürünle ilgili tüm detaylar haberimizde....

THY Genel Müdürü'nden flaş zam açıklaması

İç hat uçuşlarının azaltılması ve mevcut uçuşlarda yaşanan doluluk yüzünden yer bulunamaması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan THY'de biletlere gelen zammın ardından kurumun Genel Müdürü'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı kampüsü Boğaziçi Üniversitesi'ne devredildi!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada, şu an Marmara Üniversitesi'nce kullanımı sürdürülen Anadolu Hisarı'nda bulunan kampüsün, üniversitelerine devredildiğini duyurdu.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

dicle üniversitesi rektöründen hevsel bahçeleri açıklaması Haberi

dicle üniversitesi rektöründen hevsel bahçeleri açıklaması


Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Hevsel Bahçeleri'nin kendileri için çok önem arz ettiğini belirterek, "Biz yönetim olarak bırakın ağaç yok etmeyi, nasıl ağaç dikeriz düşüncesindeyiz." dedi.


Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, son günlerde Hevsel’de yaşanan ağaç kesimleriyle ilgili rektörlük binasında bir basın toplantısı düzenledi. 2 ve 12 Şubat tarihleri arasında bölgede ağaç kaldırılması olduğunu ve 12 Şubat gününden itibaren bir tek ağacın bile kesilmediğini vurgulayan Saraç, "Bizler yönetimde olduğumuz 5 yıl boyunca 250 bin ağaç dikmişiz ve bu sayıyı elimizden geldiğince daha da yükselteceğiz. Bizler, Diyarbakır’ı güzelleştirmek için görülmeye layık bir kent olması için elimizden geleni yapıyoruz ve daha da yapmaya da hazırız. Buradan herkese de sesleniyorum; Haydi! Diyarbakır için ele ele verelim." diye konuştu. 


Bölgede sadece...