19 / 04 / 2024

dikili modern çocuk parkı projeleri

dikili modern çocuk parkı projeleri

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

TOKİ modern köyler inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Antalya Finike’ye modern çocuk ve gençlik evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Dikili Gençlik Merkezi ve Bilim Evi 20 Şubat'ta açılıyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, iki ayrı önemli proje olan Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilim Evi Merkezi'ni ilçeye kazandırdıklarını söyledi, yapılan her iki tesisin de 20 Şubat Cumartesi günü törenlerle hizmete açılacağını bildirdi.

Dikili'ye yeni modern parklar yapılıyor!

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.

Koru Modern Villaları iletişim bilgileri!

Koru Modern Villaları projesinde kamelyalar, peyzaj alanları, açık yüzme havuz, kapalı fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark bulunuyor. İşte Koru Modern Villaları iletişim bilgileri...

Talas Modern Orkide Evleri iletişim bilgileri!

Talas Modern Orkide Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. Projede çocuk oyun parkı, otopark, çevre düzenlemesi bulunuyor. İşte Talas Modern Orkide Evleri iletişim bilgileri...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesinde vitamin bar, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center, bay ve bayanlar için 2 sauna, güvenlik, çocuk oyun alanı bulunuyor...

Dikili'nin çehresi değişiyor!

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinde sokak ve caddelerin çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için zemin yenileme, cephe sağlıklaştırma ve üst örtü çalışmaları devam ediyor.

dikili modern çocuk parkı projeleri Haberi

dikili modern çocuk parkı projeleri

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere bir yandan yeni parklar kazandırırken diğer yandan da mahallelerde bulunan çocuk oyun parkları yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.


Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi ekipleri tarafından ilçede yaşayan çocukların neşe içerisinde oyunlar oynaması için yeni park yapım çalışmaları devam ederken, yine aynı çalışma kapsamında mevcut parklarda elden geçirilerek eskiyen, kullanım ömrünü tamamlayan parklara yeni nesil, modern çocuk oyun grupları monte etti. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Kurtuluş Parkı, Bankacılar Sitesi Parkı ve Gazipaşa Mahallesi Seçkinler Sitesi Parkı'nda çocukların sportif ve fiziksel aktivitelerine imkan sağlamak amacıyla TSE standartlarında polietilen malzemelerden üretilmiş tek çatılı iki kaydıraklı, salıncaklı, tahterevalli ve 2 adet zıp zıpın...