28 / 03 / 2024

Dikili'nin çehresi değişiyor!

Dikili'nin çehresi değişiyor!

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinde sokak ve caddelerin çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için zemin yenileme, cephe sağlıklaştırma ve üst örtü çalışmaları devam ediyor.




Dikili Belediyesi, ilçe merkezinde ve yeni yasayla mahalle konumuna dönüştürülen köylerde de çalışmalarını sürdürüyor. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinde sokak ve caddelerin çehresini modern bir görünüme kavuşturmak için zemin yenileme, cephe sağlıklaştırma ve üst örtü çalışmaları devam ediyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin kalkınarak değişmesini ve gelişmesini kendimize hedef seçtik. Bu hedef doğrultusunda ekiplerimiz tüm alanlarda olduğu ilçemizin alt yapı, üst yapı ve ulaşım konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak, Dikili halkının mutluluğu için önemli işler yapmaktadır.  İlçe merkezinde sıkıntı bölgeler olarak tabir edilen mahallelerimiz de alt yapı ve üst yapılar çalışmaları gerçekleşirken, çiftçimize ve üreticiye can suyu olacak yeni yol açma çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Çiftçimizin ve zeytin yetiştiricisi üreticilerimizin tarlasına, bahçesine kolay ulaşmasının yanı sıra ürünün kalite kaybına uğraması önlenmesi hedeflenen çalışmalarla ihtiyaçlı bölgelerin yolları açılarak sathi kaplanması yapılmaktadır. Büyükşehir Belediyemizinde destek verdiği bu çalışmalarla çiftçimiz, üreticimiz hem kolayca tarlasına ulaşacak, hem kalite artacak hem de yolları açılan çiftçimiz ve üreticimiz yaz kış demeden tarlasına, bağına, bahçesine, zeytinliklerine rahatça ulaşarak ürününü kolayca pazarlama olanaklarına kavuşacaktır” dedi.




Yenigün


Geri Dön