19 / 04 / 2024

Dikmen Vadisi 5. etap projeleri

Dikmen Vadisi 5. etap projeleri

Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Silikon Vadisi'nde kiralar 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Aylık gelirin 5-6 bin dolar civarında olduğu Silikon Vadisi'nde en küçük, en mütevazı dairenin aylık kirası 3 bin 500 dolardan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı tamamlanmak üzere!

Gebze Bilişim Vadisi’nde bir araya gelerek Türkiye’nin geleceğini kuruyor. 5 etaplı vadinin bitmesiyle 100 bin kişilik istihdam yaratılacak. Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı ise tamamlanmak üzere...

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi!

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede +1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 konut tipleri bulunuyor.

Dikmen Vadisi 5. etap projeleri Haberi

Dikmen Vadisi 5. etap projeleri

Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Başkan Gökçek, bölgedeki gecekonduların bu militanlarca Suriyeli sığınmacılara ve kağıt toplayıcılara kiralandığını söyledi. Çok cazip teklifler yapmalarına karşın yasa dışı işgali sürdüren militanların, bu yıl polis denetiminde çıkarılarak 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi. 


Daha önce de açıklamalarda bulunduğu Başkentgaz’ın, “haksız kazanç peşinde koştuğunu” yenileyen Başkan Gökçek, vatandaşların Savcılığa suç duyurusunda bulunması gerektiği çağrısını da yineledi. Vatandaşlardan haksız uygulama ve talepleri ayrıca EPDK’ya da şikayet etmelerini isteyen Başkan Gökçek, EPDK’ya yapılacak çok sayıda şikayetin önemli bir baskı oluşturacağına dikkat çekti. 


Canlı yayında asfalt paralarına ilişkin de daha önceki açıklamalarını hatırlatan Başkan Gökçek, bu konudaki kendi düşüncesini, “Asfaltı kullanan para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL...