18 / 04 / 2024

dinar asfalt yama çalışmaları

dinar asfalt yama çalışmaları

Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt serme çalışmaları devam ederken, iş atölyesi amirliğine bağlı ayrı bir ekip tarafından da daha önce belirlenen yollarda asfalt yama çalışması yapıyor

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Ataşehir'in altyapısı yenileniyor!

Ataşehir Belediyesi yol yapım-bakım ve altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif bölgelerinde yürüttüğü çalışmalarda; asfalt, yama, kaplama, ızgara, kaldırım, yağmursuyu, korkuluk ve istinat duvarı yapılıyor.

Gaziantep Şahinbey´e 38 bin ton asfalt!

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, ilçenin ihtiyacı olan semtlerinde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

Tunceli'de yollar yenileniyor!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi sanayi mevkii yolu asfaltlama çalışması tamamlanırken, Moğultay Mahallesi'nde çevre yolları asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları sürüyor!

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Afyonkarahisar Dinar'da asfalt serim çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı açıklamada, 2016 yılı afsalt serim döneminin açıldığı belirtildi.

Ankara Mamak'ta asfalt çalışmaları devam ediyor!

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Toroslar'da asfalt çalışması hızlandı!

Toroslar Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hız verdiği yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Gebze'ye 25 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda asfalt yama yapılması için ihale yapıldı.

dinar asfalt yama çalışmaları Haberi

dinar asfalt yama çalışmaları


Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt serme çalışmaları devam ederken, iş atölyesi amirliğine bağlı ayrı bir ekip tarafından da daha önce belirlenen yollarda asfalt yama çalışması yapıyor. Belirlenen yollarda kısmen yapılan asfalt yama çalışmasını Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek tarafından takip ve koordine ediliyor. 2014 yol yapım sezonunda, asfalt serimi yapılmayacak olan tüm yollarda yama çalışması yapılacak. Salı pazarı ve eski Denizli Caddesi bölgesinin yama çalışmaları tamamlandı. 


PARK BAHÇE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR 

Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı park bahçe ekipleri tarafından ilçenin muhtelif yerlerine dikilen çiçeklerin bakımları yapılıyor. Bıı yıl belediye tarafından alınarak Dinar'a getirilen 15 bin adet çeşitli çiçekler Suçıkan ve asri mezarlık başta olmak üzere; Dörtyol Mahallesi, Eski Denizli Caddesi, Meteoroloji (Alzheimer evi),...