26 / 04 / 2024

dış cehpe mantolama

dış cehpe mantolama

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir inşaatta çalışan Pakistanlı işçi mantolama yaptığı sırada iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017?

Mantolama uygulaması, en basit anlatımla binayı kat kat giydirerek içerideki ısının dışarıya çıkmasını, dışarıdaki soğuğun da içeriye girmesini önleniyor. Peki, mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017?

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

Dükkan sahibi mantolama kararına itiraz edebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Dükkan sahibi mantolama kararına itiraz edebilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı yapıldı!

Sağlıklı bir yaşam için yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlenen ve alanında tek platform olan “5. Konut Yöneticileri Mantolama” Konferansı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katılımı ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.

Mantolama yüzde 60 tasarruf sağlıyor!

Binalarda ısı sistemini sağlayan mantolama sistemi, yüzde 60 civarında tasarruf sağlıyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, sistemi başından yaptıranların kazançlı çıkacağını söyledi.

Köpük yerine taş yünü ile mantolama!

Bilecik’te vatandaşlar, binaların dış cephelerine taş yünü mantolama işlemi yaparak ısınma tasarrufuna gidiyor. Bu sayede ısınmada yüzde 50’lilere varan tasarruflar elde ettiklerini belirtiler. İşte ayrıntılar...

2014 yılında 700 bin binaya mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

2014 yılında 700 bin binada mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

Mantolama kredisi nedir?

Dış Cephe Yalıtımı, Dış Cephe Mantolama, Çatı Yalıtımı, Su Yalıtımı, Ses Yalıtımı, Yangın Yalıtımı, Isıcam gibi harcamalar için bankalar kredi veriyor. Peki, mantolama kredisi nedir? Kredinin koşulları nelerdir?

Mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama maliyeti nedir? 2015 yılında mantolama fiyatları ne kadar?

Mantolama zorunluluğu kalktı mı?

Binaları giydirme işlemi olan mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, mantolama zorunlu mu? Yoksa mantolama zorunluluğu kalktı mı?

dış cehpe mantolama Haberi

dış cehpe mantolama

"Isı yalıtımı ciddi bir iştir. Uzmanlık ve tecrübe ister" düsturundan yola çıkarak, Çankırı'daki birçok binayı, yalıtımla buluştururken iç dekorasyonda yenilikler sunan Volkan Aktaş İnşaat, hem evinizi hem de uygun fiyatlarıyla cebinizi ısıtıyor.  Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Aktaş, ısı yalıtımıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. 


Firmamız enerjiyi azaltmak ve daha rahat ortamlarda yaşamak için gereklidir. Yalıtımla, binaların dış cephe duvarları, cam ve doğramaları, çatıları, döşemeleri ve tesisatlarında ısı geçişini azaltan önlemler alabilirsiniz. 


Yönetmeliklere uygun yapılacak ısı yalıtımı, ısınma veya serinleme amacıyla yaptığınız harcamaların yaklaşık yarısını tasarruf etmenize imkan A Isı yalıtımı yaptırmak isteyenlere uyarılarda bulunan Aktaş, "Hangi ürünle olursa olsun mantolamanın ısı yalıtımı sağlayacağı yönünde yanlış bir rakam var. Oysa merpen altında herhangi bu denetim yapılmadan, üretilen ürünler ne yazık ki ileride çok...