26 / 04 / 2024

dış yalıtım

dış yalıtım

Yapı sektöründe enerji tasarrufu ve verimliliğini artıran çevreci yeni teknolojilerin satış ve uygulamasını yapan Teknolojik Yapı Merkezi, ürün yelpazesini geliştirdi.

Isı yalıtımı içten mi dıştan mı?

Binalarda ısı yalıtımı işlemi, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek için yapılıyor. Peki, ısı yalıtımı içten mi dıştan mı yapılmalı?

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savitek Yalıtım Dış Cephe İzolasyon İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

dış yalıtım Haberi

dış yalıtım

Yapı sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı Merkezi, yalıtım ürünleri üretim tesisi yatırımı planlıyor  Su yalıtımı konusunda kaynak tasarrufu sağlayan İtalyan Tecnova Grubun ürettiği ürünlerin de Türkiye temsilciliğini aldı. 


Alman teknolojisi ThermoShield Isı ve Su Yalıtım Sistemleri’nin Türkiye temsilciliğini yürüttüklerini belirten Teknolojik Yapı Merkezi Genel Müdürü Aytaç Patoğlu, “ThermoShield, NASA ile Alman SICC Kimya Endüstrisi'nin ortak ürünü olan, ısı ve su yalıtımı sağlarken nefes alabilen thermoseramik membran özellliğini taşıyor. Yatırım planlamalarımız içinde SICC Türkiye olarak firmamızın ortaklığında Ankara’da üretim tesisisi açmak var. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde Ankara’da bu üretim tesisinin yapımına başlayacağız ve çevreci yalıtım teknolojileri kapsamında getirdiğimiz ürünleri burada kendi ülkemizde üreteceğiz” dedi. ThermoShield iç ve dış cephe kaplamalarının satışını ve uygulama eğitimlerini sürdürdüklerini kaydeden Patoğlu, Türkiye...