16 / 04 / 2024

Teknik Yapı Merkezi, yalıtım ürünleri üretmeyi planlıyor!

Teknik Yapı Merkezi, yalıtım ürünleri üretmeyi planlıyor!

Yapı sektöründe enerji tasarrufu ve verimliliğini artıran çevreci yeni teknolojilerin satış ve uygulamasını yapan Teknolojik Yapı Merkezi, ürün yelpazesini geliştirdi.



Yapı sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı Merkezi, yalıtım ürünleri üretim tesisi yatırımı planlıyor  Su yalıtımı konusunda kaynak tasarrufu sağlayan İtalyan Tecnova Grubun ürettiği ürünlerin de Türkiye temsilciliğini aldı. 


Alman teknolojisi ThermoShield Isı ve Su Yalıtım Sistemleri’nin Türkiye temsilciliğini yürüttüklerini belirten Teknolojik Yapı Merkezi Genel Müdürü Aytaç Patoğlu, “ThermoShield, NASA ile Alman SICC Kimya Endüstrisi'nin ortak ürünü olan, ısı ve su yalıtımı sağlarken nefes alabilen thermoseramik membran özellliğini taşıyor. Yatırım planlamalarımız içinde SICC Türkiye olarak firmamızın ortaklığında Ankara’da üretim tesisisi açmak var. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde Ankara’da bu üretim tesisinin yapımına başlayacağız ve çevreci yalıtım teknolojileri kapsamında getirdiğimiz ürünleri burada kendi ülkemizde üreteceğiz” dedi. ThermoShield iç ve dış cephe kaplamalarının satışını ve uygulama eğitimlerini sürdürdüklerini kaydeden Patoğlu, Türkiye çapında 100’e yakın bayileri bulunduğunu belirtti. 


Patoğlu, şu bilgileri verdi:“Bu temsilcilikler kapsamında firmamız gerek sektörde uygulayıcı firmaların, gerekse iş yaptıran kişi ve kurumların faydalandığı eğitim çalışmaları düzenlemekte. Amacımız yapı sektöründeki firmaların, dolayısıyla ülkemiz insanlarının bu konularda bilinçlenmesini sağlamak. Firmamız bu çalışmaları özel organizasyonların yanı sıra fuarlarda, talep eden kurumlarda ücretsiz gerçekleştirmekte. Eğitim çalışmalarımızda bayilerimizin yani uygulamayı gerçekleştirecek olan yapı firmalarının eğitimlerini çok önemsiyoruz. Yeni ürünlerimizi tanıtmak ve yapı sektörümüzün sorunlarına yeni çözümler geliştirmek için Ankara’da organize ettiğimiz 2 günlük eğitim ve lansman gecesi organize ettik. Türkiye distribütörü olduğumuz üretici firma temsilcileri, bayilerimiz ve yapı sektörünün uzmanları ile biraraya geldik. Organizasyonumuza 85 bayimiz katıldı.”


Dünya


Geri Dön