29 / 03 / 2024

Disney Magic

Disney Magic

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

En ince katlanabilir telefon 'Honor Magic V2' küresel arenada boy göstermeye hazır!

Honor, zarif tasarıma sahip katlanabilir telefonu Honor Magic V2'yi küresel pazarda sunmaya hazırlanıyor. Şirket, dünya çapındaki lansman tarihini resmi olarak duyurdu.

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Honor, bugünkü etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. Bu son teknoloji cihaz, kullanıcılara etkileyici özellikler sunuyor. İşte Honor Magic V2'nin özellikleri ve fiyatı...

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Apple, Disney veya Netflix’i satın mı alıyor!

165 milyar doları olan Apple, Netflix ve Disney gibi büyük firmaları satın alacak mı? Yoksa satın almaktan mı çekiniyor. İşte ayrıntılar…

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

50 MP kamera ile 100x zoom yapan Honor Magic 5 Pro sahnede! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor Magic 5 Pro, MWC etkinliğinde duyuruldu. Yeni akıllı telefon, 50 megapiksellik üçlü arka kamera kurulumuyla dikkat çekiyor.

Snapdragon 8 Gen 2'li Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor, rekabetin en üst seviyede olduğu akıllı telefon dünyasında Magic serisi ile öne çıkıyor. Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Uzun zamandır beklenen Honor Magic 5 Lite sahneye çıktı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Dünkü etkinlikte Honor yeni bir akıllı telefon duyurdu. İşte Honor Magic 5 Lite özellikleri ve fiyatları...

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Honor Magic 5 Pro görüntülendi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yarın Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkacak olan Honor Magic 5 Pro'nun tasarımı belli oldu! İşte resimler....

Bir deprem desteği de Disney'den geldi

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan depremlerinin ardından sosyal medyada herhangi bir açıklama yapmadığı için eleştirilen Netflix'in sonradan yaptığı depremzedelere destek paylaşmasıının ardından  Disney Türkiye'den açıklama geldi.

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.

Disney Magic Haberi

Disney Magic


Türkiye'yi ilk defa 2013 yazında ziyaret eden 2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.  


Disney Magic Yolcu Gemisi Türkiye Tur Acentesi Ali Kuluyever, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 bin 600 yolcu için özel gezi turları ve animasyon gösterileri hazırladıklarını söyledi.  


Düzenledikleri tur programlarıyla yolcuların Türkiye'den memnuniyetle ayrılmasını hedeflediklerini dile getiren Kuluyever,   


"Ege Ports Kuşadası Limanı'na 2013 yılında 2 sefer düzenleyen Disney Magic Gemisi, 2014 yılında sefer sayısını 4'e çıkardı. Gemi yönetimi ve yolcularının memnun ayrılması için yoğun çaba harcadık. Misafirler için planlanan kara gezileri ve aktiviteleri ile çocuklu ailelere rahat ve unutulmaz bir...