25 / 04 / 2024

Diyarbakır Elazığ

Diyarbakır Elazığ

Diyarbakır'da yapımı tamamlanan 535 yataklı Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi gelecek ay hizmete girecek

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Tekzen Diyarbakır'da mağaza açacak!

Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla sürdürüyor. Tekzen'in Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunuyor.

Diyarbakır Elazığ Caddesi genişletme çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ Caddesi Yol Genişletme çalışmaları kapsamında, 7. Kolordu Komutanlığı’na ait duvarın 10 metre geriye çekilmesini tamamlamak üzere...

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi!

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi. Merkez, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı.

Vodafone, Diyarbakır Santral Merkezi'ni açtı!

Vodafone Türkiye, bölgedeki 9 ile hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezi'ni hizmete açtı. Santral Merkezi'nin, Diyarbakır'ın yanı sıra Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman'a hizmet sunacağı belirtildi...

TOKİ Diyarbakır Kocaköy 10 yataklı Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kocaköy İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi, Elazığ İli Ağın İlçesi 2 Hekimli ASM ve Alacakaya İlçesi 3 Hekimli ASM İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Malatya,Tunceli'de 3592 adet konum yapım işi!

Bingöl, Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Malatya, Muş ve Tunceli İlleri 3592 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Ticaret Merkezi, Büfe, İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi bugün ihale edilecek.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz verilecek!

Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde yer alan 134 fabrikalı organize sanayi bölgesine doğalgaz verilmesi için çalışmalar hızlandırıldı

Diyarbakır tapu müdürlüğünde iki aile çatıştı! 12 yaralı!

Diyarbakırın Yenişehir ilçesinde arazi yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 12 kişi yaralandı. Elazığ Caddesi'ndeki tapu müdürlüğünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile çatıştı

Diyarbakır Elazığ Haberi

Diyarbakır Elazığ

AA muhabirinin yetkililerden edindiği bilgiye göre, TOKİ tarafından Diyarbakır-Elazığ kara yolunda inşa edilen ve yapımı yaklaşık 1 yıl önce tamamlanan 535 yataklı hastanede Temmuz ayında sağlık hizmeti verilmeye başlanacak.

Dicle Üniversitesinde (D.Ü) uzun yıllar genel cerrahi alanında görev yapan Prof. Dr. Yusuf Yağmur'un başhekim olarak atandığı hastanenin, 82 bin metre kare kapalı alanıyla kentteki tüm kamu hastanelerinin toplamından daha büyük olduğu öğrenildi.

Hizmet verir hale getirilmesi amacıyla yoğun çalışmanın yürütüldüğü hastanede biri son derece donanımlı sanal anjio yapabilecek kapasitede iki tomografi, bir MR, üç dijital xray, mide filmi çekebilen floroskopi cihazı, son teknolojiyle donatılan merkezi laboratuvar ve ameliyathaneler bulunuyor.

Hastanedeki tek kişilik odalarda banyo, tv ve klima ile refakatçilerin kalabileceği yer bulunuyor.

Personel ve memur kadroları belirlenen hastane için 290 hemşire...