25 / 04 / 2024

diyarbakır ihale ilanları

diyarbakır ihale ilanları

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 31.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan gayrimenkulü 31 milyon 181 bin 980 TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır'da 82 adet satılık gayrimenkul: 4 milyon 770 bin TL'ye!

Çınar Belediye Başkanlığı Diyarbakır İkizoluk mevkiinde yer alan 82 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 15 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:00'da Çınar Belediyesi Plan Proje Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Diyarbakır 'da satılık 16 adet gayrimenkul: 4 milyon 650 bin liraya!

Silvan (Diyarbakır) Belediye Başkanlığı Diyarbakır İli Mescit ve Cami mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü 2 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00 ile 15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Diyarbakır'da 22 adet satılık daire 3 milyon 300 bin liraya!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Kayapınar Belediye Başkanlığından; Kayapınar İlçesi'nde bulunan 22 adet daire 3 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Diyarbakır'da 22 adet daire 3 milyon 850 bin liraya!

Diyarbakır'da bulunan 22 ader daire 4 Ekim 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır hafif raylı sistemleri için ihale yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği ve kentte toplu taşımayı rahatlatacak proje için ihale gerçekleşti. 

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

TMMOB Diyarbakır: İhale yönlendirmeleri ve imar rantları ile kamu zarara uğratılıyor!

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, son dönemlerde şehirde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekti. Diyarbakır Mimarlar Odası Eşbaşkanı Ferit Kahraman, “İhaleler, pazarlık usulüyle belirli firma ve kişilere verilerek kamu zarara uğratılıyor” diye konuştu.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Diyarbakır Havalimanı CIP salonu kiraya verilecek!

Diyarbakır Havalimanı'nda bulunan 1.029,69 metrekarelik CIP salonu KDV dahil aylık 14 bin 500 TL muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilerek 31 Aralık 2019 tarihine kadar kiraya verilecek...

Diyarbakır-Mazıdağı Demiryolu ihalesine ilişkin 4 soru mecliste!

CDD'nin Diyarbakır-Mazıdağı Demiryolu İltisak Hattı Yapım İşi için yaptığı ihale meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

diyarbakır ihale ilanları Haberi

diyarbakır ihale ilanları

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığından:
1- İhale Konusu İşin Niteliği Yeri ve Miktarı
Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi, Üçkuyu Mahallesi 1822 ada 3 nolu parselde bulunan M1 alanlı ve emsali e=1,5 olan; 15.000 m2 arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.

KDV MUAFTIR.
Ödemeler, toplamda dört eşit taksit halinde yapılması gerekmekte ve peşinat olan ilk taksitin ihale kararının tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içerisinde ödenmesi, kalan üç taksitin ise yine ihale kararının tebliğ tarihi itibariyle ikişer ay arayla ödenmesi gerekmektedir.
Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı olup ihaleyi kazanan gerçek/tüzel kişinin 2...