29 / 03 / 2024

Diyarbakır yatırımları 2017

Diyarbakır yatırımları 2017

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Diyarbakır yatırımları 2017 Haberi

Diyarbakır yatırımları 2017


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın, kent genelinde başlattığı kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi'nde kaldırım yapım işini tamamlayan Yol Yapım Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, Nazım Hikmet Caddesi'nde 3 metre genişliğinde gidiş geliş 2 bin 800 metre uzunluğunda yeni kaldırım yapıyor. Caddenin iki tarafı önce iş makineleriyle düzenlendikten sonra ekipler, bordür ve parke taşları döşüyor. Kaldırımlarda engellilerin rahat yürüyebilmesi için hissedilebilir yüzeyli taşlar da kullanıyor.


Çalışmaların bir kısmı tamamlandı


Yenişehir ilçesi Üçkuyular TOKİ’de kaldırım yapım, bakım ve onarım, Hintlibaba Caddesi'nde bakım ve onarım, Fiskaya Caddesi ile Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi'nde ise kaldırım yapım...