23 / 04 / 2024

diyarbakır yeniden mi inşa edilecek

diyarbakır yeniden mi inşa edilecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'un izleyeceği süreç merakla araştırılıyor. Bu konuda, uzman isimlerden gelen açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor?

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

Diyarbakır Sur yeniden cazibe merkezi oluyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda adeta yıkıma uğrayan Sur ilçesi yeniden yaşamla buluşturuldu.

Diyarbakır Sur'un 6 mahallesi yeniden inşa ediliyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda yıkıma uğrayan merkez Sur ilçesinin 6 mahallesi tarihi yapısıyla yeniden yapılıyor.

Diyarbakır Çeltik'te hasar gören yapılar yeniden inşa edilecek!

60 gün içerisinde Diyarbakır Valiliğince yaptırılacak teknik tespit raporuna göre hak sahiplerine yapılacak olan yazılı bildirim tarihini izleyen günden itibaren 180 gün içerisinde, varsa açtıkları davadan feragat ederek müracaat edenlerin konut ve işletme binaları yıkılarak yerlerine yenileri yapıl

Mardin ve Diyarbakır'daki tarihi yapılar ihya ediliyor!

Mardin ve Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği saldırılarda zarar gören tarihi yapılar, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Diyarbakır Sur'a 2 milyar liralık yatırım!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yeniden inşa çalışmaları devam ediyor. İlçe 2 milyar liralık devlet kaynağıyla yenileniyor.

TOKİ, Diyarbakır Hani'de 300 konut yapacak!

Diyarbakır’ın Hani ilçesine kayyum olarak atandığı günden bu yana kenti yeniden inşa eden Şaban Arda Yazıcı, toplam 50 milyon liralık iki yeni projeye imza attı. TOKİ, ilçeye 2 etap halinde toplam 300 konutluk bina inşa edecek.

Devlet, Diyarbakır Sur'u yeniden inşa ediyor!

PKK'lı teröristlerin geçen yıl yaşamı da hiçe sayan saldırılarında zarar gören Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinin adeta yeniden inşası için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ olmak üzere ilgili kurumlar yoğun çalışma yürütüyor

Diyarbakır'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

DÜ Rektörü Prof. Dr. Gül, "Dicle Üniversitesinin yapacağı çalışmalarla Diyarbakır, yeniden Ortadoğu'nun kültür ve medeniyet başkenti haline gelecek." dedi.

Diyarbakır Sur'da ilk etabın inşaatı başlıyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde tahrip olan ve yıkılan binalar kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden yapılıyor. Ağır hasar gören binalar yıkılırken, enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Yeni konutlar geleneksel Diyarbakır evi tarzında, avlulu ve teraslı olacak şekilde tasarlandı.

diyarbakır yeniden mi inşa edilecek Haberi

diyarbakır yeniden mi inşa edilecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.


Eker, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde, İslam aleminin barış ve huzura ihtiyacı olduğunu söyledi.


Terör örgütlerinin İslam aleminde yaptıkları saldırıların Müslümanları derin üzüntüye soktuğunu ifade eden Eker, terör örgütleriyle anladıkları dilden mücadelenin süreceğini belirtti.


Eker, terör örgütü PKK'nın dünyadaki birtakım karanlık odakların temsilcisi olduğunu ve onların emriyle saldırı gerçekleştirdiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:


"Allah bütün terör örgütlerinin şerrinden bu milleti ve Müslümanları korusun. Diyarbakır, Türkiye için çok önemli bir şehirdir. Diyarbakır'ın tarihte farklı inanç grupları ve etnik yapıların barış, huzur içerisinde el ele, gönül gönüle yaşadığı kadim bir merkezdir. Diyarbakır'da o yakılıp yıkılan yerler inşa edilecek. Vatandaşımızın zararı gideriliyor. İmarı...