19 / 04 / 2024

Diyarbakırspor maçlarını nerede yapacak

Diyarbakırspor maçlarını nerede yapacak

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Kiracıların yüksek fiyat mağduriyeti giderilecek!

Artan kira ücretleri karşısında vatandaşların mağdur olmaması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır Bağlar'da hem kentsel dönüşüm hem kentsel yenileme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüme halktan tam destek!

Diyarbakır’ın kanayan yarası olan Bağlar’ın değişim ve dönüşümünü gerçekleştirerek modern bir yaşam alanı yapmayı amaçlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’ne halktan destek gün geçtikte artıyor.

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüme dev destek!

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Derimod AVM mağazalarının bazılarını kapatacak!

Derimod'un birçok AVM'de mağazası var. Derimod, AVM'lerdeki bu mağazalarının bir kısmını da kapatacakmış...

İstanbul'daki yapıların yarısı kaçak!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İstanbul'daki kaçak yapılaşma sorununa dikkat çekti. Aşa, İstanbul'daki yapıların yarısının kaçak olduğunu belirtti.

Şile Stadı lig maçlarına yetişecek!

Şile Belediyesi ekipleri yenileme ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğü Şile Stadını lig maçlarına yetiştirecek.

Diyarbakırspor maçlarını nerede yapacak Haberi

Diyarbakırspor maçlarını nerede yapacak

Diyarbakır'ın profesyonel takımı olan 2. lig Beyaz gurubunda bulunan Amed Sportif Faaliyetler takımı ile 3. lig 3. grubunda bulunan Diyarbekirspor 2016 – 2017 futbol sezonunda maçlarını oynayacakları Seyrantepe kompleksindeki oynayacakları 17 ‘şer maçı toplam 34 maçı stat zemini bakımından zor oynayacakları iddia ediliyor.


Resmiyette Amed Sportif Faaliyetler takımımın kiralık stadı olan Şilbe'deki Seyrantepe kompleksindeki statta yıllardan beri Amed SF maçlarını oynuyordu. Haftada 1 maç ya da 2 maç oynuyordu.


Diyarbekirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk stadı ise,yeni stat yapımı ile Toki’nin ayak oyunlarıyla, bir sezon daha oynanması gereken Atatürk Stadını yıkım kararı alınarak  Diyarbekirspor’un maçlarıda Şılbe Seyrantepe'de Amed SF’nin oynayacağı stada alındı Bu demek oluyor ki 2 takım ayda 4 maç yapacak sezon boyuncada 17 ‘şer maç toplam 34 maç oynayacaklar.


Stad çimleri konusunda...