29 / 03 / 2024

dizdar ailesi safran vam

dizdar ailesi safran vam

Safranbolu'da bölgenin ilk AVM'si olan Safran Outlet Park Aralık'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu! İşte 2023'ün en zenginleri...

Türkiye'nin en zengin 100 kişisi ve ailesi belli oldu. ‘En Zengin 100 Araştırması’nın sonuçlarına göre Koç ailesi ve Sabancı aileleri ilk sıralarda yer aldı.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tenenbaum Ailesi filminin ünlü evi 20 bin dolara kiraya verilecek!

2001 yapımı olan ve Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği, birçok ünlü oyuncunun da rol aldığı Royal Tenenbaums (Tenenbaum Ailesi) filminde kullanılan, New York'taki konut 20 bin dolar bedelle yeni kiracısını bekliyor.

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Ailesi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kılıç tarafından kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin en zengin 100 ailesi belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan "En Zengin 100 Araştırması"nın sonuçları belli oldu. Bu yıl listenin ilk üçünde Koç Ailesi, Şevket Sabancı ve Ailesi ile Erol Sabancı ve Ailesi yer aldı.

Kardashian ailesi ada kiraladı!

Kendall Jenner ve ailesi, Kim Kardashian'ın 40. yaş gününü kutlamak için ada kiraladı.

dizdar ailesi safran vam Haberi

dizdar ailesi safran vam

Toplam 42 mağazanın bulunduğu AVM'de, havuzlar, kafeler, mesire alanı ve kanallar gibi doğaya yönelik unsurlar yer alıyor.

Outlet park şeklinde hayata geçen AVM'nin, 9 bin metrekare toplam inşaat alanı ve kiralanabilir alanı bulunuyor. Üstü açık olarak tasarlanan AVM'nin finansmanını Dizdar Ailesi sağlarken, pazarlama ve yönetimini ise Gaya Gayrimenkul yapacak.