28 / 03 / 2024

DO Denet Bağımsız Denetim hangi firmalarla çalışıyor

DO Denet Bağımsız Denetim hangi firmalarla çalışıyor

Tekfen Holding 2016 yılında finansal tablolarının bağımsız denetimi için BDO Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verdi.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO, PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Akmerkez GYO'nun PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararının 18 Mayıs 2021 tarihinde tescil edildi.

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine karar verildi.

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Doğuş GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Doğuş GYO 'nun 2020 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporlarının denetlenmesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine karar verdi. 

Alarko GYO 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Alarko GYO'nun 2020 Hesap Dönemi Bağımsız Denetimini yapmak üzere, Denetimden Sorumlu Komitemizin önerileri doğrultusunda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalasına Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi.

DO Denet Bağımsız Denetim hangi firmalarla çalışıyor Haberi

DO Denet Bağımsız Denetim hangi firmalarla çalışıyor

Tekfen Holding 2016 yılında finansal tablolarının bağımsız denetimi için BDO Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verdi.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuz 03.03.2016 tarihli toplantısında, 2016 yılında Şirketimizin finansal tablolarının bağımsız denetimi için BDO Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak genel kurul toplantısında pay sahiplerimizin onayına sunulmasına karar...