25 / 04 / 2024

doğalgaz ödeme noktaları

doğalgaz ödeme noktaları

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile ve bankaların şubesinden yatırılabiliyor. Peki, doğalgaz faturaları hangi bankada ödenebilir? Doğalgaz anlaşmalı bankalar hangi bankalardır?

Doğalgaz ödenen bankalar hangileridir?

Doğalgaz faturaları, doğalgaz veznelerinden ödenebildiği gibi, yetkili bankalar aracılığı ile otomatik ödeme, internet şubesi ve normal şubeden ödenebiliyor. Peki, doğalgaz ödenen bankalar hangileridir? İşte yanıtı..

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Doğalgaz ücretini ödeyenler dikkat! Hatalı olarak tahakkuk edilen faturalar iptal edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs ayında doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bu kapsamda faturası "0 TL" yerine başka tutarda ödeme yapanların parası iade edilecek. İşte detaylar...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

Müjde devlet 2500 TL verecek! e-Devlet'ten Doğalgaz yardımı başvuru nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları neler? 

Devlet, artan doğalgaz fiyatlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme yapacağını duyurdu. Peki doğalgaz desteği nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

Onaylanan doğalgaz yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz yardımına dair merak edilen bazı noktalar bulunmaktadır. Vatandaşlar doğalgaz yardımı başvurularının onaylanıp onaylanmadığını bilmek istiyorlar. İşte detaylar!

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl, nereye yapılır?

Doğalgaz fiyatlarına gelen zamlardan sonra ödeme yapmakta zorluk çeken vatandaşlara devlet tarafından destek verilecek.

İGDAŞ doğalgaz faturalarına taksit imkanı!

İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş (İGDAŞ), gecikmiş doğal gaz fatura borçları için taksitli ödeme kampanyası başlattı.

Doğalgaz faturasını düşürmenin püf noktaları!

Kış aylarında hem ısınma hem de sıcak su temini için doğalgaz için yüksek bir bedel ödenmesi, aile bütçesi için ciddi anlamda sorun meydana getirebilmektedir.

Doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Faturanın ödenmesi için illa yeni gelen faturayla yetkili veznelere gitmek zorunlu olmuyor. Eski bir fatura veya tesisat numarası ile birlikte ödeme yapılabiliyor. Peki, doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Doğalgaz faturası taksitle ödenir mi?

Doğalgaz faturaları İGDAŞ veznelerine ve yetkili fatura ödeme merkezlerinden yatırılabiliyor. Faturanın son ödeme tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor. Peki, doğalgaz faturası taksitle ödenir mi? Fatura nasıl taksitlendirilir?

doğalgaz ödeme noktaları Haberi

doğalgaz ödeme noktaları

Doğalgaz anlaşmalı bankalar!

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile, bankaların şubesinden yatırılabiliyor.


Ayrıca, Kolay Vezne, İGDAŞ faturalarınızı kolayca ödeyebileceğiniz, Garanti Bankası'nın anlaşmalı noktalarıdır. Garanti Bankası’nın geliştirdiği sistem aracılığı ile Kolay Vezne işyerlerindeki POS terminalleri üzerinden özel doğalgaz fatura ödemeleri yapılabilir.


Doğalgaz anlaşmalı bankalar şu şekilde sıralanıyor;

Banka Otomatik Ödeme İnternet Şubesi Şube

Akbank + + +

Albarakatürk + + +

ABank + + +

Anadolubank + + +

Bankasya + + +

Denizbank + + +

Burgan Bank + + +

Finansbank + + +

Fortisbank + + +

Garanti Bankası + + +

Halk Bankası