27 / 04 / 2024

doğaltaş nedir

doğaltaş nedir

Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makineleri Üreticileri Birliği (TÜMMER) ile Türkiye'de doğaltaş ihracatının yarıdan fazlasını kayıt altına alan Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) doğaltaş sektöründeki sorunların çözümü için güçbirliği kararı aldı...

Bayburt Doğaltaş’ın üretimine Şubat 2015’te başlanacak!

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Doğaltaş’ın üretimine şubat 2015’ te başlanacağı müjdesini verdi. Tesisin yapımına ise 27 - 28 Ocak tarihinde başlanması planlanıyor...

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

TAKBİS sistemi nedir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamdan kalan yerler için mirasçılık belgesi alarak miras ihtimalinin gerçekleşmesi için veraset vergi dairesinden döküm talep ettiğimde, 3 yere ait tapu kaydı çıktı. İkilemde kaldım, doğrusu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Yönetici aidatı artırabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Toplanan aidatlarda sitede çalışanların SGK primi ile kıdem tazminatı fonunu kiracı mı malik mi ödemekle yükümlüdür? Aidat tutarlarımız 100 TL, yönetici bu ay için 130 TL’den toplamak istiyor. Bu yapılanlar doğru mu? Doğrusu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

doğaltaş nedir Haberi

doğaltaş nedir


Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makineleri Üreticileri Birliği (TÜMMER) ile Türkiye'de doğaltaş ihracatının yarıdan fazlasını kayıt altına alan Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) doğaltaş sektöründeki sorunların çözümü için güçbirliği kararı aldı.  


EMİB'den yapılan yazılı açıklamada, EMİB Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Osman Erdinç'in TÜMMER Yönetim Kurulu Başkanı Raif Türk'ü ziyaret ettiği belirtildi.  EMİB ve TÜMMER yönetim kurulu üyelerinden bazı isimlerinde hazır bulunduğu ziyarette, Türk doğaltaş sektörünün sorunlarının çözümü için güçbirliği kararı alındığı ifade edildi.  


Açıklamada görüşlerine yer verilen Aslan Erdinç, Türk doğaltaş sektöründe maden izinlerinin 16 Haziran 2012 tarih ve 2012/15 sayılı Başbakanlık Genelgesiyle Başbakanlık uhdesine alınması nedeniyle yeni üretim alanları açılmasında bir tıkanıklığın yaşandığını kaydetti.  


Madencilik sektörünün 2023 ihracat hedeflerinin gerçekleştirilmesi için yeni üretim alanlarının açılması gerektiğine işaret eden Erdinç,...