29 / 03 / 2024

Doğan Yaşam Konakları satılık

Doğan Yaşam Konakları satılık

Doğal Yaşam Konakları 'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, anahtar teslimleri Ocak 2014 'te gerçekleştirilecek olan projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli yıl sonunda teslim! 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki toplam 28 villanın teslimlerini yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

Doğan Yaşam Konakları satılık Haberi

Doğan Yaşam Konakları satılık


Doğan Yaşam Konakları Salihli 'de Agron İnşaat imzası ile inşa ediliyor.270 metrekere 4 oda 1 salon villaların bulunduğu proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


10 adet villanın yer aldığı Doğal Yaşam Konakları 'nda 2 adet tekli, 8 adet ikiz villa bulunuyor. Projede satış süreci devam ediyor.



Salihli Doğal Yaşam Konakları 'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Salihli Doğal Yaşam Konakları 'ndaki villalarda 3 yatak odası, 1 çalışma odası, 4 banyo tuvalet, sauna, geniş balkon ve teras bulunuyor.



Her villaya ait bahçe peyzaj düzenlemeleri ve özel yüzme havuzunun bulunduğu Doğal Yaşam Konakları 'nda 24 saat kamera sistemi, bahçe aydınlatmaları, çocuk parkı ve otopark mevcut.


Doğal Yaşam Konakları Kurşunlu Kaplıcaları 'na 3 kilometre, Ana yola...