26 / 04 / 2024

Doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

Doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

Remax Note gayrimenkul danışmanlarından Tolga Yumrukaya doğru gayrimenkul yatırımı ve danışman seçiminin nasıl yapılacağını değerlendirdi. İşte, Tolga Yumrukaya'nın değerlendirmesi.

Gayrimenkul yatırımı hakkında doğru bilinen 5 yanlış!

Ülkemizde önemli bir yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul hakkında RE/MAX Türkiye, yatırımcıları kulaktan dolma bilgileri uygulama konusunda uyarıyor. Gökhan Karahan, gayrimenkul yatırımı hakkında doğru bilinen yanlışları açığa çıkarıyor.

Gayrimenkul yatırımı için doğru zaman!

Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Adnan Bozbay, gayrimenkul sahibi olmak ve elindeki parayı değerlendirmek için yatırım yapmak isteyenler için uygun bir zaman olduğunu belirtti.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Polat Property Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğan ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Bu haberi okumadan gayrimenkul yatırımı yapmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için iki seçenek bulunuyor. Biri evi direk satın almak diğeri ise arsa satın alıp üzerine ev inşa ettirmek. Peki, hangi yatırım daha doğru tercih? İşte detaylar...

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır mı?

Türkiye'de yatırım tercihleri arasında gayrimenkul de önemli bir yer tutuyor. Her yatırım aracında olduğu gibi doğru zamanda yapılan gayrimenkul yatırımı ciddi bir kazanç imkanı sunuyor...

Arsa yatırımı her zaman kazandırır mı?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, arsa yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gökhan Gürlek, “Doğru bir yatırım için arsa almak yatırımcılar tarafından en çok kullanılan kazançlı akıllı bir yatırım şeklidir.” dedi…

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır Haberi

Doğru gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır

Remax Note gayrimenkul danışmanlarından Tolga Yumrukaya doğru gayrimenkul yatırımı ve danışman seçiminin nasıl yapılacağını değerlendirdi. İşte, Tolga Yumrukaya'nın değerlendirmesi.


Gayrimenkul yatırımı altın yumurtlayan tavuğa benzer, uzun vadeli getirisini bir kenara bırakıp, hemen sonuç almaya çalışırsanız geriye yalnızca bir zamanlar altın yumurtlayabilen bir tavuğun hikayesi kalır.


Dünyanın en iyi yatırımcısının borsada bir numara olmasına yardımcı olan bir takım ilkelerini gayrimenkul sektörüne uyarlarsak ne olurdu acaba? Tabiki de Warren Buffet’dan bahsediyorum. Sürdürülebilir başarıdan ve uzun vadeli yatırımdan bahsediyorum. 


Buffet devraldığı zaman Berkshire Hathaway küçük bir tekstil şirketiydi ve hisse başına değeri 19 dolardı(1966). Aralık 2013’te ise bir adet A Grubu Berkshire hissesinin değeri 176.900 dolar. 


Warren Buffet az sayıda ilkeyle yatırım stratejisini hiç değiştirmemiştir. O ne tarzını ne başarısını ölçtüğü kriterleri değiştirir. Piyasayı tahmin etmeye...