29 / 03 / 2024

doğrucan mobilya menderes depo

doğrucan mobilya menderes depo

Reysaş GYO Menderes'te yer alan deposunu Doğrucan Mobilya'ya 5 yıllığına kiraladı. Firma depodan 5 yılda 2 milyon 750 bin TL gelir elde edecek.

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 600 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Menderes İlçesi Görece Mahallesi Karapınar Mevkii'nde bulunan 3.683 metrekarelik depolama alanına ek olarak 788 metrekarelik depolama alanını Doğrucan Mobilya'ya 600 bin TL'ye kiraya verdi.

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 2.7 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Menderes'te yer alan deposunu Doğrucan Mobilya'ya 5 yıllığına kiraladı. Firma depodan 5 yılda 2 milyon 750 bin TL gelir elde edecek.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi!

Hükümetin tüketimi canlandırmak ve daralan sektörlere destek olmak amacıyla açıkladığı KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi.TOBB Mobilya Sektör Meclis Başkanı Davut Doğan, mobilya sektöründe, desteğin etkilerinin daha ilk haftasonu hissedildiğini kaydetti.

doğrucan mobilya menderes depo Haberi

doğrucan mobilya menderes depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ, İzmir Menderes'te yer alan deposunu Doğrucan Mobilya'ya kiraladı. Reysaş GYO kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 2 milyon 750 bin TL gelir elde edilecek.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde bulunan İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi Karapınar Mevkii 527 Ada 9 Parsel; 21.268,71 m2 arsa üzerinde bulunan 10.606 m2 deponun 3.683 m2'lik depolama alanı "Doğrucan Mobilya Uğur Dayanıklı Tüketim Malları ve Reklamcılık Hizmetleri Tic.Ltd.Şti."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir.


Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 2.750.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...