29 / 03 / 2024

doğtaş mobilya yatırımları

doğtaş mobilya yatırımları

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shams Taşınmaz Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Hamıdreza Mokhtarıan tarafından kuruldu.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

doğtaş mobilya yatırımları Haberi

doğtaş mobilya yatırımları

Doğtaş,mobilya sektöründe 44 yılı geride bıraktı. Yurtiçi ve yurtdışında yer  alan 200'e yakın konsept mağazasıyla ve çok çeşitli ürün gamıyla mobilya pazarının en güçlü oyuncularından biri olan Doğtaş, 65'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve yurtdışı büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu başarının ardında, marka değerine verdikleri önemin ve müşterileriyle kurdukları tutarlı ve sürekli iletişimin olduğunu belirten Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" diyor. Mobilya sektöründe öncü, beğenilen ve takip edilen bir marka durumuna gelmelerinde çok daha güçlü biçimde sürdürdükleri ve markaya değer katan pazarlama faaliyetlerinin büyük katkısı olduğunu ifade eden Elif Güngör, trendleri yakından takip etmenin önemine de vurgu yapıyor. Doğtaş'ın 44 yıllık marka yolculuğunu...