20 / 04 / 2024

Doğusan Boru aylık bildirim

Doğusan Boru aylık bildirim

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru aylık bildirimini yayınladı.İşte Doğusan Boru aylık bildirimi...

Doğusan Boru aylık bildirimini yayınladı!

Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada aylık bildirimini yayınladı. Doğusan Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Bankaların bir aylık mevduat faiz oranı tek tek güncellendi! İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Bankaların bir aylık vadeli mevduat hesapları için ayrıntılar araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu durum, parasını değerlendirerek kazanç sağlamak isteyen kişiler için yeni bir fırsat doğurdu. İşte banka banka mevduat faiz oranları...

Ekonomistler enflasyonda çift haneli aylık artış bekliyor: Son 100 yılın en yüksek aylık Temmuz enflasyonu geliyor!

Enflasyonda yeniden artış beklentileri gündemde. KDV oranlarının artırılmasından sonra akaryakıttan ve doğalgazdan alınan ÖTV’nin yükseltilmesi enflasyon beklentilerinde değişikliğe neden oldu. Bazı ekonomistler temmuz ayında çift haneli aylık yükseliş öngörüyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da aylık doğalgaz faturası ne kadar gelir? 100 metrekare eve doğal gaz faturası ne kadar gelir?

Doğal gaz faturası kış aylarının yaklaşması ile beraber gündeme gelmeye başladı. Doğal gaz fiyatlarının güncel halleri araştırılmaya başlandı.

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

Aylık 78 liraya dolan aylık öğrenci akbili İETT'nin yüzde 40 kararından sonra kaç lira oldu. Aylık akbiller rekor kırmaya çok yakın. Tam aylık akbil 430 liraydı yen aylık dolum ücreti bin liraya doğru koşar adım gidiyor. İşte yeni öğrenci ve tam akbil bilet fiyatları...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

Doğuş GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Doğuş GYO, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve konsolide olmayan sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı.

Doğuş GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Doğuş GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Doğuş GYO 3 aylık finansal raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 3 aylık finansal raporunu yayınladı.

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

25 yıldır faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, karayolları, köprü, baraj, altyapı yatırımlarıyla yükseliyor. Firma konut alanında iddiasını kanıtlayacak.

Doğuş GYO 6 aylık geçici vergi beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 dönemini kapsayan 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Doğusan Boru aylık bildirim Haberi

Doğusan Boru aylık bildirim

Doğusan Boru tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;


Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret  A.Ş.'nin 01.10.2014-31.10.2014 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir.