27 / 04 / 2024

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yapımı devam eden Yeşil Yol Projesi güzergahı üzerindeki turizm yatırımlarına bu yıl toplam 8 milyon TL destek sağlayacağı belirtildi.

Potansiyel konut alıcısı markalı konutu tercih ediyor!

GYODER araştırma ve stratejik planlama şirketi Akademetre işbirliğiyle birlilkte İstanbul’da 5 bini aşkın potansiyel konut alıcısıyla yüzyüze yaptığı görüşmelerle potansiyel konut alıcısı büyüteç altına alındı. 

Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu 28 Şubat’ta açıklanacak!

GYODER, Akademetre araştırma ve stratejik planlama şirketi iş birliği ile sektöre kapsamlı bir rapor kazandırıyor.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Ramazan Çalık, Serik'in 50 yıllık kentsel planlamasını yaptı!

Yaşanan bu gelişmeler belediyeleri de etkisi altına almış ve belediyelerde “stratejik yönetim” ve “stratejik planlama” gibi yeni yönetim tarzları benimsenmeye başlanmıştır.

Bursa’nın stratejik gürültü haritası çıkarıldı!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarının artırılmasından elektromanyetik kirlilik ölçüm çalışmalarına kadar her alanda halkın refah seviyesini yükseltmeye yönelik çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın stratejik gürültü haritasını hazırladı

Mcmill Mine Çiçek Mimarlık Kentsel Tasarım Planlama Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcmill Mine Çiçek Mimarlık Kentsel Tasarım Planlama Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mine Çiçek tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Güngören, A.N.Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Ali Çalkaya: Planlama süreci tamamlanmazsa İnciraltı'nı kaybedeceğiz!

Geçen yıl mahkeme tarafından iptal edilen toplam 690 hektarlık alanı kapsayan koruma amaçlı nazım imar planlarıyla ilgili çıkmaza dikkat çeken Başkan Çalkaya, "Bu yıl sonuna kadar planlama süreci tamamlanmazsa İnciraltı'nı kaybedeceğiz" dedi

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Afyon'da kentsel dönüşüm planlama aşamasında!

Belediye Başkan Yardımcısı Afyer Örten, şehrin iki bölgesinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmasının planlama aşamasında olduğunu söyledi. Örten, planlamanın en kısa sürede tamamlanması için cansiperane çalışıldığını vurguladı.

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi, Fatih Topbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 milyon TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi'nde kuruldu.

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Urbanart Mimarlık Planlama Anonim Şirketi, Caner Bingöl Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, 133. Sokak 'ta kuruldu.

Küçükçekmece'nin 4 yıllık stratejik planı!

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'nda, Küçükçekmece'de 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor...

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı Haberi

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı

DOKAP Stratejik Planlama Projesi Çalıştayı bugün DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, başkanlığında Giresun’da bir otelde gerçekleştirildi.


Yüce, çalıştayda 2014-2018 DOKAP Eylem Planı, 2012-2014 yılları arası gerçekleştirilen projeler, 2015 yılında uygulanan ve uygulaması devam eden projeler ve 2016 Yılında uygulamaya konulacak projeler hakkında bilgiler verdi.


“Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” gereğince Kamu İdarelerine “Stratejik Plan” hazırlama ve belirli aralıklar ile güncelleme zorunluluğu getirildiğini belirten Yüce, ”Bu bağlamda, Başkanlığımızın 2017-2021 dönemini kapsayan I. Stratejik Plan’ın hazırlanması çalışmalarına yönelik olarak 28 Mart 2016 tarihinde TÜBİTAK-TÜSSİDE ile işbirliği kapsamında Stratejik Planlama Projesi başlatılmıştır. Stratejik yönetimin amacı, uzun vadeli bakış açısı ile olması gereken stratejik kurgunun tespiti ve öncelikli alanlara odaklanılması ve kurumsal kaynakların buna uygun olarak yönlendirilmesidir. Ayrıca Stratejik Yönetim, organizasyonları ve organizasyon çalışanlarını ortak...