19 / 04 / 2024

Doruk Erbay kim

Doruk Erbay kim

Mimar Doruk Erbay kimdir? Mimar Doruk Erbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doruk Erbay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Doruk Erbay...

Doruk GYO Allure Tower nerede?

Doruk GYO Allure Tower nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Allure Tower projesinde fitness center, yüzme havuzu,sauna, spor aanları, dinlenme alanları ve otopark bulunuyor...

Doruk GYO Allure Tower projesinde 326 bin TL'ye 2+1! 48 ay 0 faizle!

Doruk GYO Allure Tower projesinde yer alan dairelerden 2 oda 1 salon seçeneğindeki konutların fiyatları 326 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Doruk HES faaliyete başladı!

Akfen Holding, bünyesindeki Akfenhes Yatırımları ve Enerji Üretim'in bağlı ortaklığı Yeni Doruk Enerji'nin Giresun'daki 28.28 MW kurulu güç kapasitesine sahip Doruk HES projesinin faaliyete başladığını açıkladı.

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Doruk Erbay kim Haberi

Doruk Erbay kim

Doruk Erbay kimdir?

1977 yılında Bandırma’da doğdu. 1995 yılında Bursa Anadolu Lisesinden mezun olup aynı yıl İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümüne girdi. Üniversite yıllarında Bünyamin Derman ve Selim Velioğlu yanında çeşitli yarışmalarda dereceler aldı. 


1998 yılında üniversite arkadaşları ile birlikte Atölye Ters Kiriş’i kurdu. 2000 yılına kadar birçok yarışma ve stand uygulaması gerçekleştirdi. 


2000 yılında Los Angeles’a USC üniversitesinde inşaat yönetimi üzerine master yapmak üzere yerleşti. Uzun yıllar bulunduğu bu şehirde master sonrası Vanir Construction Management, Inc. şirketinde proje yöneticisi olarak çeşitli projelerde görev yaptı. 


2006 yılında kariyerine İstanbul’da devam etmek üzere Yapı Stüdyo’yu kurdu.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden...