19 / 04 / 2024

Doruk Erbay yapı stüdyo

Doruk Erbay yapı stüdyo

Mimar Doruk Erbay kimdir? Mimar Doruk Erbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doruk Erbay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Doruk Erbay...

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

İkiztepe Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkiztepe Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Güneş tarafından kuruldu.

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular TBMM'de!

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şadioğlu tarafından kuruldu.

Mavi Doruk Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Doruk Yapı Sistemleri Limited Şirketi  bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Başlı tarafından Bakırköy'de kuruldu.

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirbaş ve İsa Doruk ortaklığında kuruldu.

Öne Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öne Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Özcan Erbay tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erbay Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbay Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Davut Memiş, Mustafa Macit ve Mustafa Özbek imzasıyla kuruldu.

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle 7 Haziran'da Şahin Şimşek tarafından kuruldu.

Dorukşah İnşaat kentsel dönüşüme devam ediyor!

Dorukşah İnşaat’tan kentsel dönüşüme devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi’ne 2014 yılından bu yana sahip olan firmanın Türkiye’nin 81 ilinde riskli yapı tespiti yapabilme yetkisi bulunuyor.

ADM Grup Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ADM Grup Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Erbay Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde açıldı.

Doruk Erbay yapı stüdyo Haberi

Doruk Erbay yapı stüdyo

Doruk Erbay kimdir?

1977 yılında Bandırma’da doğdu. 1995 yılında Bursa Anadolu Lisesinden mezun olup aynı yıl İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümüne girdi. Üniversite yıllarında Bünyamin Derman ve Selim Velioğlu yanında çeşitli yarışmalarda dereceler aldı. 


1998 yılında üniversite arkadaşları ile birlikte Atölye Ters Kiriş’i kurdu. 2000 yılına kadar birçok yarışma ve stand uygulaması gerçekleştirdi. 


2000 yılında Los Angeles’a USC üniversitesinde inşaat yönetimi üzerine master yapmak üzere yerleşti. Uzun yıllar bulunduğu bu şehirde master sonrası Vanir Construction Management, Inc. şirketinde proje yöneticisi olarak çeşitli projelerde görev yaptı. 


2006 yılında kariyerine İstanbul’da devam etmek üzere Yapı Stüdyo’yu kurdu.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden...