18 / 04 / 2024

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi adres

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi adres

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi, Abdullah Rıza Eraslan tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Şubat'ta Fatih, Sultanahmet'te kuruldu.

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi Turizm Seyahat Gıda Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Othman tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şişman tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Kadi İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadi İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Fısal Kadi tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Beyazıtlar Taşımacılık İnşaat Plastik Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazıtlar Taşımacılık İnşaat Plastik Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ertan tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Kargın Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kargın Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Karğın tarafından 25 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Karminya İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karminya İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksel Özsöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Mal Elektrik Hafriyat İnşaat Reklamcılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Boybeyi İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boybeyi İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Boybeyi tarafından kuruldu.

Trend Dk Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Dk Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ozan Dokuyucu ve Mahmoud Tabaja tarafından kuruldu.

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayturk Turizm Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seda Kaya, Gizem Bel ve Badrı Ismail Yasın ortaklığında kuruldu.

Tay Group Cezayir’de Organize Tekstil Sanayi Bölgesi kuracak!

Dünyaca ünlü markalara üretim yapan Tay Group, Cezayir’de Avrupa’nın en büyük tekstil kampüsünü kuruyor. 10 yıl içinde 25 bin kişinin çalışacağı Organize Tekstil Sanayi Bölgesi, Cezayir ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacak.

Cibo İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibo İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Myg Madencilik İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myg Madencilik İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 6 Haziran tarihinde Fatih'te kuruldu.

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi adres Haberi

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi adres

Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi, Abdullah Rıza Eraslan tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Dossodossi Tekstil Sanayi Turizm ve Organizasyon Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Yerli ve Yabancı Turistler için konaklama,yeme,içme,spor,eğlence,seyehat etme,sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için turistik otel,motel,kamp,kamping,tatil köyü,gazino,restaurant,pastane,kokteyl salonu,düğün salonu.plaj termal ünite ve tesisleri kara,deniz,hava,nakil vasıtaları,garajlar,otoparklar inşa ettirmek nakil vasıtaları ve tesisleri satın almak tamamlamak işletmek,kiralamak kiraya vermek satmak. 2-Yat turizimciliği yapmak bunun için her türlü deniz vasıtasını,tesisleri,kuruluşları satın almak tamamlamak işletmek kiralamak kiraya vermek satmak. 3-Turizim ile ilgili her türkü teşebbüs faaliyet işletme yatırım ve çalışmalarda bulunmak. 4-Her türlü organizasyonları yapmak ve mevcut organizasyonlara katılmak ve hertürlü organizasyon faaliyetlerinde bulunmak. 5-Her türlü tekstil...