20 / 04 / 2024

dövize endeksli kira

dövize endeksli kira

BMD Başkanı Sinan Öncel, BMD’nin yoğun çabaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile dövize endeksli kira sorunundan kurtulduklarını söyledi...

Kira bedellerinin yükselişi sürdürülebilir değil!

Birleşik Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, kira bedellerinin toplam satışlar içindeki payının yükselişinin sürdürülebilir olmadığını söylüyor...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 için gerekli belgeler!

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2019 nedir?

2019 İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019 yılında ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde belli oldu.. Peki 2019'da hak sahiplerine ödenecek kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar arttı?

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşümümde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı!

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı. Peki 2019'da İstanbul'da hak sahibine ödenecek kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar arttı?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında evi yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alabilmek için hangi belgeler gerekiyor?

3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanabilirsiniz?

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi kentsel dönüşüm kira yardımından nasıl faydalanıldığı konusunu kaleme aldı. İşte 3 maddede kentsel dönüşüm kira yardımı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut ya da iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alınıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için hangi belgeler gerekiyor?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler nelerdir? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir?

Devlet tarafından sağlanan kentsel dönüşüm kira yardımından faydalanabilmek için gerekli olan şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları neler?

2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi durumunda bazı finansal destekler alınabiliyor. Peki, 2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı belli oldu!

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusunda bulunanlar ve onaylanan hak sahiplerine kira yardımı veriliyor. 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı oranları açıklandı. İşte 2019 kira yardımı bedelleri... 

dövize endeksli kira Haberi

dövize endeksli kira

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Anadolu Ajansı'ndan Elif Ferhan Yeşilyurt'a açıklama yaptı.

Öncel, 2018’e girerken organize perakende sektörünün önünde dövize endeksli kiralar ve maliyet artışları nedeniyle karlılığın asgari düzeye inmesi gibi iki önemli sorun bulunduğunu, bu iki sorun nedeniyle perakendecinin gelecekle ilgili tahminde bulunamadığını ve yurt içindeki yatırımlarını ertelemek zorunda kaldığını söyledi. 

BMD’nin yoğun çabaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile dövize endeksli kira sorunundan kurtulduklarını ifade eden Öncel, eylül ayında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda kiralamada TL’ye geçildiğini, bu doğrultuda yıllık kira bütçelemesi sorununun sona erdiğini söyledi. 

Öncel, sözlerine şu şekiklde devam etti;

"Sorun büyük ölçüde çözülmekle birlikte daha önce düşük kurdan sözleşme yapan bazı AVM yönetimlerinin Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen kur üzerinden bedel belirlemeye çalıştıklarını görüyoruz. Tartışmaları...