25 / 04 / 2024

Dr. Kenan Şahin

Dr. Kenan Şahin

Habertürk gazetesinin sorularını yanıtlayan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "1+1 'lere karşıyım ama yapılmasın da demiyorum. 1+1 projelere izin vermiyorum çünkü illegal işler oluyor"

Kenan Şahin kimdir?

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin kimdir? Kenan Şahin, ne zamandan beri Pendik Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in biyografisi ve yaptığı işler...

Pendik Belediyesi 2014 yılında da bütçesinin yarısını yatırıma harcayacak!

2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve ilçelerin yanısıra, birçok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı. 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak...

Pendik Pelediyesi 2014 yatırımları için bütçesinin yüzde 46'sını ayırdı!

Geçen yıl bütçesinin yüzde 48’ini yatırıma ayıran Pendik Belediyesi, yıl sonuna kadar 125 milyon liralık yatırım daha planlıyor. 2014 için hedef, yatırımlar için bütçenin yüzde 46’sı...

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Kenan Akbayram'dan üç fay hattı için kritik uyarı!

Önceki yıllarda büyük depremlerin meydana geldiği Bingöl, Doğu Anadolu, Kuzey Anadolu ve Varto Fay Zonları için açıklamalarda bulunan  Dr. Kenan Akbayram, kritik uyarılarda bulundu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde müteahhit hakları korunuyor!

Şehir hastanelerinin sözleşmelerinde bulunan mücbir sebep maddesiyle müteahhitlerin sahip olduğu hakların korunduğuna dikkat çekildi. CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şehir hastanelerinin sözleşmeleri bitince ne olacak?

CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, şehir hastaneleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şahin, şehir hastanesi müteahhitlerinin 5 sene süreyle aldıkları hizmet sözleşmesi zamanının bitmesine 6 ay kala krize neden olduklarını dile getirdi. 

TOKİ'de aidatını ödeyemeyenin evi satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret Şahin, TOKİ konutlarında oturan dar gelirli vatandaşların sorunlarını Meclis gündemine götürdü. 

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Dr. Kenan Şahin Haberi

Dr. Kenan Şahin

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: "230 bin konut, 180 bin seçmen var. 50 bininde seçmen yok. Pendik'ten yatırım değil, oturum amaçlı ev alınsın istiyorum. 1+1 dairelere karşıyım. Komşuluğun olmadığı yerde sıkıntı yaşanabilir. Mahalle baskısı iyidir. Önemli olan mahallenin neye baskı yaptığı..." 


Uzun yıllar gecekondu bölgeleriyle anılan fakat son yıllarda havaalanı, metro ve büyük ölçekli emlak projeleriyle gündemde olan Pendik'in renkli ve iddialı bir başkanı var. îki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Dr. Kenan Şahin, Habertürk gazetesinden Esra Boğazlıyan'ın sorularını yanıtladı. İşte röportaj...


Geçmişin gecekondu bölgesi olan Pendik'in süratle değiştiğini görüyoruz. Şu andaki Pendik için nasıl bir tablo çiziyorsunuz? 


Pendik İstanbul'un yeni yerleşim bölgelerinden biri. 30 yıl öncesi nüfusu 40-50 bin olan bir balıkçı kenti. Ama son 20 yılda ciddi anlamda bir nüfus...