19 / 04 / 2024

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Kojak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emekliler İstanbul'da yaşamamalı mı?

TED Ankara Mezunu ve eğitmen Dr. Kıvılcım Kayabalı, X sosyal medya hesabından emeklilerin İstanbul'da yaşaması ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Kayabalı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Dr. Kıyamet’ten ‘kıyamet’ gibi senaryo! Resesyon tehlikesi kapıda, ekonomi durgunluğa sürükleniyor!

Küresel piyasalara ilişkin belirsizlikler ve bankacılık sektörüne ilişkin endişeler alınan önlemlere rağmen halen tam anlamıyla dinmedi. Dünyaca ünlü finans kuruluşları ve bankalar yıl sonunda resesyon tehlikesine dikkat çekerken, son uyarı da kriz kahini olarak bilinen Nouriel Roubini’den geldi.

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ramazan Karakök tarafından kuruldu.

Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli? Yatırımcılar dikkat!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay son zamanlarda sık sık gündeme gelen metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli?

Marmara depreminin zamanı geldi mi? Uzman isimler açıkladı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. K. Erçin Kasapoğlu beklenen İstanbul depremini değerlendirdi. İşte İstanbul'u bekleyen o büyük felaket ve uzmanların tüyler ürperten açık

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

ASM binalarının kiraları 11 bin TL'ye kadar yükseldi!

TTB Aile Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Kırımlı, Aile Sağlığı Merkezleri (ASM) çalışanlarının kullandıkları binalar için kira ödemek zorunda kaldıklarını dile getirdi. 

Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmeli!

Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. K. Erçin Kasapoğlu, "Deprem sonrası'na değil, 'deprem öncesi'ne ağırlık vermeliyiz" dedi. Kasapoğlu, Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmesi gerektiğini belirterek, binalar güçlendirilmeli dedi.

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Çarşı, kentin aynasıdır!

Prof. Dr. Köksal Alver, bir toplumsallaşma birimi olarak tanımladığı çarşının temelinde saygı ve güven olduğunu ve çarşı esnafının, alışverişin aslında ciddi bir kültür işi olduğu bilinciyle hareket etmesi gerektiğini söylüyor.

Vakıf eserleri Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda etkili!

'Suriçi İstanbul mahallelerinin oluşumunda vakıf eserlerinin rolü' başlıklı konferansında Yrd. Doç. Dr. Köse İstanbul'un fethinden sonra şehrin vakıf eserleriyle yeniden imar edildiğini ifade etti. 

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi


Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Ali Kojak tarafından kuruldu. 


Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü arsa, arazi, tarla, çiftlik, konut, site, ticarethane, iş yeri, fabrika, üretim tesisi, ve sair gayrimenkulün alımı, satımı, komisyonculuğu, pazarlaması, kiralaması, kiraya verilmesi ve işletilmesini yapmak. b-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.......



Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; Mesihpaşa Mah.Mesihpaşa Cd. No.1/51...