26 / 04 / 2024

Dr. Ruja Ignatova

Dr. Ruja Ignatova

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

Firari kripto kraliçe tüm dünyanın gündeminde!

Yeni bir kripto para geliştirdiğini belirterek, dört sene boyunca toplamda 4 milyar dolar para toplayan ‘Kripto Kraliçe’ Ruja Ignatova, FBI’ın ‘en çok aranan 10 kişi’ listesine girdi.

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Tarihin en büyük dolandırıcılığını yapan kripto kraliçesinin evi ortaya çıktı!

OneCoin’in kurucusu Dr. Ruja Ignatova, sanal para birimi görünümü altında bir saadet zinciri olan ve tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birine imza atmıştı. Kendine kripto kraliçesi diyen Ruja Ignatova, hala bulunamadı.

Prof Dr. Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İzmir'deki deprem İstanbul'da olsaydı korkarım 10 binlerin ölümünden söz ediyor olurduk. Özellikle yıkımlar İstanbul'un Avrupa yakasında yoğun olurdu” diye konuştu. Ercan, riskli ilçelere de değindi.

Prof. Dr. Naci Görür: İzmir’deki deprem beklenen deprem değil!

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetindeki depremin beklenen deprem olmadığını, İzmir yarımadasını kesen faylarda bir hareketlik beklendiğini ve şiddetli depremlerin sürebileceğine dikkat çekti. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: İzmir'deki deprem 40 atom bombası gücünde!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Seferihisar açıklarında yaşanan depremden çıkan enerjinin yaklaşık 40 atom bombası gücünde olduğunu, deprem odağında 2 metre 36 santim yamulma meydana  geldiğini belirtti. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi uyarısı: Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir!

Prof. Dr. Sözbilir, "Depremin büyüklüğüyle ilgili istasyonlar 7'yi belirtiyor. Bu depremin şiddeti ise 8'dir. İzmir ölçeğinde kırılmasını beklediğimiz 13 fay hattı vardı; Sisam Adası açıklarında, denizdeki fay kırıldı. Bu Kuşadası tarafında gerilimi artırabilir" diye konuştu. 

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Dr. Hasan Sözbilir'den iki il için yıkıcı deprem uyarısı!

Kuzey Ege'de depremlerin devam ettiğine değinen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir iki il için yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Dr. Oğuz Gündoğdu'dan korkutan açıklama: O fay hala aktif!

Marmara Denizi’nde yaşanan 4,2 büyüklüğündeki deprem İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından korkutan açıklamalarda bulunan Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, “Marmara’nın içinde Silivri’nin açıklarında bir yoğunluk var" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan açıklama!

Dün 16:30'da Marmara Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından akşam 20:06'da 3.6 büyüklüğünde artçı kaydedildi. Prof. Dr. Naci Görür, "Bu deprem fayda stres değişimine ve mekanik vibrasyona neden olmuş olabilir. Bu da söz fayın tetiklenmesine katkıda bulunabilir" dedi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan korkutan deprem uyarısı!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, “1999'dan sonra 21 yıl geçti. Bu yüzde 65 olan ihtimal yüzde 80'lere kadar çıkıyor. Yani yaklaşıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde olması tabii ki mümkün, 10 yılı geçebilir de..." dedi.

Dr. Ruja Ignatova Haberi

Dr. Ruja Ignatova

Piayasaya yeni bir dijital para süreceğini iddia ederek tarihin en büyük vurgununu yapan Doktor Ruja Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğine herkesi inandırdı!  Ignatova kendisine inanan yatırımcıların parasını çalarak ortadan kayboldu. söz konusu vurgunun 4 milyar doları bulduğu öğrenildi.

Dijital para piyasasında Ağustos 2014 ve Mart 2017 yılları arasında Pakistan'dan Brezilya'ya, Kanada'dan Norveç'e ve hatta Filistin'e, onlarca ülkeden milyarlarca doların OneCoin'e yatırım adı altında yatırıldığı tahmin ediliyor. 

Türkiye'de de benzerleri görülen dijital para birimi OneCoin soygununun başarısı, yalnızca bir sahte kripto para birimi değil aynı zamanda bir saadet zinciri olmasıyla açıklanıyor..

Türkiye'de ilk olarak Kenan Şeranoğlu ismiyle gündeme gelen 'Saadet Zinciri' benzeri ponzi olarak anılan bu sistemle 2017'de ortadan kaybolana dek, Doktor Ruja Ignatova 4 milyar dolar kazanç elde etti.