19 / 04 / 2024

Dubai Index 2015

Dubai Index 2015

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

Cityscape Global 2015'te Türkiye rüzgarı esti!

8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai’deki World Trade Center’da gerçekleştirilen Cityscape Global 2015, yine dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcilerinin buluşma noktası oldu.

Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu!

Dubai'de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015'e katılan Türk inşaat şirketleri Ortadoğu yatırımcısından yoğun ilgi gördü. Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu.

Murat Kurum: Türkler Cityscape Global'e damga vurdu!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla geride kalan ‘Dubai Cityscape 2015’i değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türk firmalarının rekor katılımla fuara damga vurduğunu söyledi.

Türk firmaları Dubai Cityscape'te 500 milyon dolarlık satış yaptı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'üncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

GYODER'den Dubai'de etkin tanıtım!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Cityscape 2015'in en pahalı projesi Nef New York oldu!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

İş GYO projelerini Dubai'de tanıttı!

8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef işbirliği ile gerçekleştirdiği, son yılların en dikkat çeken projelerinden İnistanbul’u ziyaretçilerle buluşturdu.

Ofton İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı’nda yatımcılarla buluşuyor!

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluşuyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesine Cityscape 2015’ten büyük ilgi!

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarında yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Ofton İnşaat yeni projesiyle Dubai'de!

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluşuyor.

Dubai Index 2015 Haberi

Dubai Index 2015

Uluslararası mobilya, ev dekorasyonu, iç ve dış dizayn firmalarının ve profesyonellerinin buluştuğu çeyrek asırlık geleneğe sahip fuarda, Ortadoğu mobilya sektörünün en önemli temsilcilerine Türk mobilya tasarımının geldiği noktayı anlatan Modoko'nun, özellikle Arap kadınlarının ve büyük inşaat firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı vurgulandı. 


Mobilya sektörünün devlerinin buluştuğu fuarı, 200 binden fazla ziyaretçinin izlediği ve Türkiye'den fuara 43 firmanın katıldığı belirtildi. Fuarın Türkiye açısından en önemli gündeminin, "Ortadoğulu mobilyacıların, Modoko'dan, Dubai'ye de bir Modoko kurmasını istemeleri" olduğu ifade edildi. Ayrıca, Ortadoğulu özel inşaat firmalarının, Modoko'nun özel tasarım geleneğine büyük ilgi gösterdikleri, yoğun temasta bulundukları vurgulandı.


"Dubai Modoko" İçin Doğru Adresiz

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik yaptığı açıklamada, "Ortadoğu'nun en

geniş katılımlı tasarım organizasyonundaki, Modoko'ya ilginin bu denli yüksek oluşu bizi çok mutlu etti. Genel tüketici...