28 / 03 / 2024

Dubai İnşaat Fuarı

Dubai İnşaat Fuarı

Müstakil Sanayici ve İşadamlan Derneği Sivas Şubesi 25-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen "BigŞ Show Dubai İnşaat Fuan"na MÜSİAD üyelerini ve Sivaslı iş adamlarını götürerek Sivas ekonomisi için bir canlılık getirmeyi hedefliyor...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Dubai İnşaat Fuarı Haberi

Dubai İnşaat Fuarı

Coşkun, "Her yıl düzenlediğimiz yurtdışı iş gezilerinin 2013 yılı için ikincisini Dubai olarak belirledik" dedi. 


Müstakil Sanayici ve İşadamlan Derneği Sivas Şubesi 25-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen "BigŞ Show Dubai İnşaat Fuarı"na MÜSİAD üyelerini ve Sivaslı iş adamlarını götürerek Sivas ekonomisi için bir canlılık getirmeyi hedefliyor. Konu hakkında açıklamada bulunan MÜSİAD Başkanı Mustafa Coşkun, "Her yıl düzenledikleri yurtdışı iş gezilerinin 2013'ü için ikincisini Dubai olarak belirledik. Gerek üyelerimizin inşaat ağırlıklı olması gerekse de inşaata lokomotif görevi gören bir sektör olması nedeni  işadamlanmızı arap yarımadasının en büyük fuar olan Big5 Show Dubai İnşaat fuarına KOSGEB destekli götüreceğiz" dedi. 


Türkiye...