26 / 04 / 2024

Dubai merkezli Emaar

Dubai merkezli Emaar

Dubai merkezli Emaar'ın Türkiye'deki yatırımları şirketin girdiği lokasyonlara değer katıyor.Farklı kıtalarda gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar, Çamlıca'da 66 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Emaar Square'da adım adım sona yaklaşıyor.

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Blatform'dan Dubai’ye kripto para borsası yatırımı: Genesisx ile ortak oldu

Singapur merkezli blockchain servis sağlayıcı Blatform, Dubai’de bir kripto para borsasının lisansına sahip Genesisx ile ortak oldu. Şirket daha sonra yakın coğrafyalarda kurulum sürecinde olduğu diğer kripto para borsalarını da hayata geçirmeyi amaçlıyor. 

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Damac Properties'ten Levent Hills projesi geliyor!

Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi DAMAC Properties, İstanbul'da yeni bir proje geliştirecek. Proje yarım milyon metrekarelik alanda inşa edilecek...

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Thermal İstanbul yakında satışta! Yeni proje!

Thermal İstanbul projesi, Dubai Merkezli Cresco Holding bünyesindeki Sadiqa FZE Şirketi danışmanlığında, mahremiyet, aile kavramı ve islami sosyal yaşam kuralları ilke alınarak hayata geçiriliyor. Proje yakında satışa çıkıyor.

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Vadisi'nin yüzde 80'i satıldı!

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Emaar Square, gelecek yıl faaliyete geçecek!

Emaar Square olacak Dubai'nin ünlü gayrimenkul devi Emaar Properties, Tlirkiye ofisini bundan tam 10 yıl önce açtı.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Dubai merkezli Emaar Haberi

Dubai merkezli Emaar

Rezidans, otel, AVM ve konut bloğundan oluşan projede 1000 konut, 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ofis bloğu ve Türkiye'nin en büyük AVM'si inşa ediliyor. Projenin içerisinde yükselen beş yıldızlı otelin işletmesi ise Emaar Grubu'nun otel zincirlerinden biri olan The Adres'e markasıyla hayat bulacak. Emaar'ın dünyanın finansal açıdan en kuvvetli firmalarından biri olduğunu söyleyen Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "Emaar Square'in tüm finansmanı tamamlandı. İnşaatın son taşını koyana kadar paramız hazır" demişti. Finansman sağlarken Türk bankalarını kullanmadıklarını ifade eden Balaban, "Böylelikle dışarıdan para akışı sağlayarak cari açığa da destek olacağız" mesajı vermişti. Aradan geçen iki yıl içinde herşey planlandığı gibi yürütüldü.


Metrekare fiyatlarının lansman döneminde 3.500 dolar ile 5 bin dolar arasında değiştiği projenin bitiminde fiyatların 8 bin dolarlara çıkması...