19 / 04 / 2024

dubleks dairenin tapusunu ayırma

dubleks dairenin tapusunu ayırma

Çatı arası piyesli mesken olarak da bilinen dubleks daireler iki katı da aynı kişinin kullanımında bulunan konutlardır. Peki dubleks daire tapusu ayrılabilir mi? İşte dubleks daire ayırma işlemleri..

O ilimizde çok sayıda dükkan ve dubleks daire satılıyor! Dizlerinizi dövmemek için acele davranın!

Çok sayıda dükkan ve dubleks dairenin satışa çıkarıldığı belirtildi. Muş'ta daire, dubleks daire ve dükkanlar (47 adet) açık artırma ile satışa çıkıyor.

Ev alan vatandaşlara tapu devri oyunu!

Edirne'de bir müteahhit satış sözleşmesi ile satışını yaptığı dairenin tapusunu başka müteahhide devretti. Dairelerin başka vatandaşlara satılmasıyla vatandaşlar mağdur oldu.

Eş borcundan dolayı eve icra konabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bankalara yüklü miktarda borcum var. Eşimin borçla alakası yok. Annem oturduğu dairenin tapusunu eşime vermek istiyor. Benim borcumdan dolayı banka eve icra koyabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Kooperatif başkanından tapu vurgunu!

Arnavutköy'de 1080 konutlu bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Mehmet Ş.'nin 77 dairenin tapusunu da eşi, oğlu, gelini ve bir yaşındaki torunu üzerine yaptığı iddia edildi.

Fu Gayrimenkul 1.2 milyon ipotek işlemi gerçekleştirdi!

67 finans kurumunun vekaletini taşıyan Fu Gayrimenkul 1.2 milyon ipotek işlemi gerçekleştirdi. 2005 yılından faaliyette olan Fu Gayrimenkul arsanın, dairenin tapusunu inceliyor.

Trabzon'daki şehit ailesine bağışlanan evin tapusu verildi!

Trabzon'daki iş adamı Muzaffer Hacımurtezaoğlu, 2015 yılında şehit düşen özel harekat polisi Necmi Çakır'ın ailesine daire hediye etti. Hacımurtezaoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan dairenin tapusunu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ile şehidin ailesine verdi.

Dubleks dairenin tapusu bölünür mü?

Dubleks daireler, iki katlı ancak tek bir bağımsız bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle dubleks daireler her ne kadar iki katlı olsa da iki tane müstakil tapusu olamıyor. Peki, dubleks dairenin tapusu bölünür mü?

ÖİB'den Hatay'da 2 gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Yeniyurt Mahallesinde bulunan 2 dubleks dairenin Cafer SARI’ya satışı onaylandı...

Sharman Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV ile son 2 dubleks! 650 bin TL'ye!

Sharman Zekeriyaköy'de yer alan son 2 dubleks dairenin satışı devam ediyor. Yüzde 1 KDV avantajı ile satışları yapılan projenin iskan izinleri alındı ve oturum da başladı...

Meranis Park Pendik Evleri!

Meranis Park Pendik Evleri kapsamında yer alan dairelerden 203 metrekare büyüklüğe sahip 4 oda 1 salon dubleks dairenin fiyatı 275 bin TL olarak müşterilere sunuluyor...

Trend Fulya Residence'ta son 2 oda 1 salon! 650 bin dolara!

Göğüş Yapı Fulya Trend Residence'ta satışı devam eden 2 oda 1 salon teraslı dubleks dairenin fiyatı 650 bin dolar olarak belirlendi. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor

Göcek'te icradan 1 milyon 800 bin liraya satılık dubleks daire!

Fethiye, Göcek'te yer alan dubleks daire satışa çıkarıldı. Dairenin toplam bedeli 1 milyon 800 bin TL...

Buka Park Evleri'nde son daire! 440 bin TL'ye dubleks!

Oturumun bir süredir devam ettiği Buka Park Evleri projesinde son dairenin satışı devam ediyor. 116 metrekarelik 4+1 dubleks daire 440 bin liraya alıcısını bekliyor

dubleks dairenin tapusunu ayırma Haberi

dubleks dairenin tapusunu ayırma

Dubleks daire ayırma işlemleri!

Dubleks daireler, iki katlı evlere deniyor. Çatı arası piyesli mesken olarak da bilinen dubleks daireler iki katı da aynı kişinin kullanımında bulunan konutlardır.


Ters dubleks..

Dubleks yapının tam tersi bir yapı türüdür. Salon ve mutfağı giriş katının üst katında yer alır. Ters dubleks, kış mevsiminde ısıtılması en kolay yapı türüdür. Genelde küçük metrekarelik araziler üzerinde en üst seviyede faydalanılması için yapılır. Ters dublekslerde yatak odaları alt katta olup, genelde alt katlarda küçük bahçeler yer alır. 


Çatı dubleks..

Çatı dubleks; iki katlı bir yapıdır. Ev içerisindeki merpen ile üst kata çıkılır. Dubleks yapıdan farkı 2.katı çatıdadır. Çatı dublekslerde daha çok üst katlarda 1 yatak odası ve teras bulunur. Alt katta ise ıslak zeminler, mutfak ve salon yer alır. Alt kat mimarisi...