24 / 04 / 2024

dumankaya 2014 projeleri

dumankaya 2014 projeleri

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2014 fuarına katılım gösterdi. Projelerini, videolar ve proje maketleri ile interaktif bir şekilde anlatan Dumankaya İnşaat’ın fuardaki standı oldukça ilgi gördü.

Dumankaya, Cityscape'e gold sponsor oldu!

Uğur Dumankaya, "Bu fuarda birçok bölgesel ve uluslararası yatırımcı ile bir araya geldik, projelerimizi anlattık. Fuardan buradaki yatırımcılar ile güçlü bir diyalog kurarak ayrılıyoruz" dedi.

Dumankaya marka konumlandırmasında 1 numara seçildi!

Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat adına GfK tarafından sekiz yıldan beri düzenli olarak yapılan Marka Bilinirliği Araştırması sonuçlarına göre marka konumlandırmasında en başarılı marka Dumankaya İnşaat oldu...

İnşaat firmaları, 2014'e hızlı girdi!

İnşaat firmaları, 2014'te dev projelerin yanı sıra butik projelere de imza atmaya hazırlanıyor. Hız kesmeden yatırım yapmaya devam eden 24 inşaat firması milyarlarca dolarlık 70'e yakın yeni konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor...

İnşaat devlerinin 2014 projeleri neler?

2013 yılının ilk 9 ayında 862 bin konut satışına imza atan İnşaat sektörünün yılın tamamını 1 milyonu aşarak kapatması bekleniyor. 2014 yılında da sektörde kentsel dönüşümün etkisi hissedilecek.

Dumankaya 2014'te 500 milyar liralık yatırım yapacak!

2014'e yeni projelerle giren Dumankaya İnşaat Yönetimi Kurulu üyesi Uğur Dumankaya 500 milyon liralık yatırım sinyali verdi. 2013 yılının ilk beş ayında yüzde 38'e yakın büyüyen Dumankaya İnşaat, bu dönemde 210 milyon liralık satış yaptı...

Uğur Dumankaya: 2014 yılı içerisinde 500 milyon TL yatırım gerçekleştireceğiz!

Uğur Dumankaya 2014 yılı içerisinde İstanbul'a ve bulunduğu bölgeye fark katacak yepyeni iki projenin hazırlıklarına başladık. Yeni projeler ile birlikte 2014 yılı içerisinde 500 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz dedi...

Barış Dumankaya: 2014'te 500 milyon liralık yatırım yapacağız!

Barış Dumankaya 2014'te 500 milyon liralık yatırım gerçekleştireceklerini söyledi Bir yandan proje teslimi yapan, bir yandan inşaatı devam eden projeleri bulunan Dumankaya inşaat bir diğer yandan da yeni konut projelerine odaklandı...

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Dumankaya'ya İTO'dan takdir!

Dumankaya İnşaat, kurumsal şeffaf finansal bilgileri ile yine rekor düzeyde vergi ödemesi gerçekleştirdi. Bu kapsamda Dumankaya, 2014 yılında yüksek oranda ödediği vergi ile İTO tarafından takdir beratına layık görüldü.

Dumankaya'dan ev almak sıfır zahmetli!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanyası başlattı!

Sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, Maltepe’deki Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projeleri için ‘sıfır zahmetli’ kampanya başlattı. Kampanyada, 60 ay sıfır faiz ve peşin alımda yüzde 12 indirim dikkat çekiyor.

Dumankaya, DKY Kartal'ı ilk kez MIPIM'de tanıttı!

MIPIM’de ‘DKY Kartal’ projesini ilk kez tanıtan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni projeleri için 220 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markaları arasında yer aldı!

DUMANKAYA İnşaat, Superbrand Türkiye tarafından düzenlenen tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları organizasyonunda 2014 yılının süper markaları arasında yer aldı.

Dumankaya İnşaat 2014'ün süper markalarından biri oldu!

Dumankaya İnşaat, gıdadan temizlik ve kişisel bakım ürünlerine, teknolojiden hizmet sektörü ve iletişime kadar birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2014 Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu.

Dumankaya D planı projeleri!

Dumankaya İnşaat'ın D planı uygulaması "Eski evini getir, yeni evini al" sloganıyla tanıtılıyor. Uygulama kapsamında iade garantisi veriliyor. Dumankaya D planı projeleri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya D planı hangi projeleri kapsıyor?

Dumankaya İnşaat'ın 4 ana başlık altında tanıttığı D planı uygulaması tanıtıldı. Uygulama 3 projede geçerli olacak. Peki Dumankaya D planı hangi projeleri kapsıyor?

Uğur Dumankaya: İnşaat sektöründe hareketlilik sürüyor!

TÜİK konut satışları istatistiklerine göre Ekim ayında Türkiye'de toplam konut satışları 95.645 oldu. Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Uğur Dumankaya: İnşaat sektörü kaybettiklerini geri kazanıyor!

Açıklanan veriler ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014’ün ikinci yarısından bu yana inşaat sektöründe önemli bir hareketliliğin olduğuna dikkat çekti.

Dumankaya İnşaat'ın hedefi 2014 yılını 500 milyon lira ciroyla kapatmak!

Her yıl ortalama 3 bine yakın konut üreten, yaklaşık yarısını da aynı yıl içinde satan Dumankaya İnşaat, 2013'ü 420 milyon lira ciroyla kapattı. 2014'te ise hedef 500 milyon lira sınırını aşmak...

dumankaya 2014 projeleri Haberi

dumankaya 2014 projeleri

Lansmanını ilk kez Dubai’de yaptığı hi-Fit Apart Kule projesi ile ilgili ayrıntılarını yatırımcılar ile paylaşan Dumankaya İnşaat; bu lansmanın yanı sıra, 23 Eylül’de son bulan fuarda Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinin de tanıtımını gerçekleştirdi. 

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırma misyonu ile hareket eden bir şirket olarak İstanbul’un marka değerine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlama anlayışıyla proje geliştiren Dumankaya İnşaat’ın projelerine bölgesel ve uluslararası pek çok yatırımcı büyük bir ilgi gösterdi.  

Dumankaya İnşaat, fuardaki standında özel bir konuk da ağırladı. Fuar sırasında Dumankaya İnşaat’ın Cityscape Global 2014 fuarındaki standına gelerek onurlandıran Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, bir süre Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri ile konuşarak Dumankaya projeleri hakkında bilgi aldı.


Cityscape Global...