29 / 03 / 2024

dumankaya gs sponsor

dumankaya gs sponsor

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'a sponsor oldu!

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için Dumankaya ile anlaşma sağladığını duyurdu. arı Kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig için Dumankaya İnşaat ile 3 yıllığına el sıkıştı. Detaylar Cuma günü açıklanacak.

Dumankaya İnşaat Galatasaray'a sponsor mu oluyor?

Galatasaray’a göğüs sponsoru olmak isteyen Dumankaya 1+1 teklif ile masaya oturdu. Geçen yıl Huawei’nin 4.1 milyon dolara ismini yazdırdığı alan için Dumankaya’nın 4 milyon doların altında teklif verdiği öğrenildi.

Dumankaya, Cityscape'e gold sponsor oldu!

Uğur Dumankaya, "Bu fuarda birçok bölgesel ve uluslararası yatırımcı ile bir araya geldik, projelerimizi anlattık. Fuardan buradaki yatırımcılar ile güçlü bir diyalog kurarak ayrılıyoruz" dedi.

Dumankaya'nın sponsor olduğu alldesign 2011 fırtına gibi esti!

Dünyaca ünlü tasarımcılar Haliç Kongre Merkezinde Dumankaya İnşaat ana sponsorluğunda düzenlenen alldesign 2011de buluştu. Aklın gözüyle görmek sloganıyla yola çıkan konferansta,  sektörde lider konumdaki firmalar ve önemli tasarımcılar bir araya geldi

Dumankaya İkon'da 13 bin 100 TL peşinatla 2+1!

Dumankaya İkon'da 2+1 konutlar 262 bin TL'ye, yüzde 5 peşinatla satılıyor

Dumankaya Modern 55 bin liradan satışta

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası'na adım attığı ilk proje olan Bahçeşehir'deki Dumankaya Modern'de dün itibarıyla ön satışlara başlandı

Dumankaya'dan Bahçeşehir'de 'Modern' bir proje!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşa edeceği Dumankaya Modern projesinde ön satışlar başladı

Dumankaya Modern'de 55 bin TL'ye! Resmen satışta!

Dumankaya Modern Projesi resmen satışta

Fiyapı 'Eyvah Eyvah' filmine sponsor oldu!

Fiyapı'nın sponsor olduğu 'Eyvah Eyvah'ın galası önceki akşam İstinyePark'ta yapıldı

Dumankaya Modern satışa çıkıyor!

Dumankaya Modern Projesi Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor

Dumankaya Vizyon'da 215 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat'ın Dumankaya Vizyon projesinde `1000 TL peşinat' kampanyası devam ediyor...

dumankaya gs sponsor Haberi

dumankaya gs sponsor

Türkiye’nin tek 4 yıldızlı takımı, 2015–2016 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın forma sponsoru, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Dumankaya İnşaat oldu.


30 Ekim Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat’ı temsilen de Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Galatasaray Spor Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak.


Cumhuriyet Bayramı’nın 92’nci Yıldönümüne rastlayan 29 Ekim 2015 tarihinde Galatasaray’ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği, 2015–2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017–2018 sezon sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper...